23. dec 2008 17:21
^ Vsem Vam in vasim druzinam zelim vesel in miren Bozic. V letu 2009 Naj mala zadovoljstva postanejo velika in vse skrbi naj zamenja sreca tiha. Naj bo novo leto srecno,zdravo, prijazno in z ljubeznijo bogato. marmeladka
23. dec 2008 17:21
^ Vsem Vam in vasim druzinam zelim vesel in miren Bozic. V letu 2009 Naj mala zadovoljstva postanejo velika in vse skrbi naj zamenja sreca tiha. Naj bo novo leto srecno,zdravo, prijazno in z ljubeznijo bogato. marmeladka
23. dec 2008 17:43
Zima na vseh prevalih sedi,
v kučmi in suknji in sili v hiše,
a mi smo za mizo polno jedi,
in nam se slabo ne piše.
T. Pavček
Srečno 2009, Saša
Mir in dobro!
23. dec 2008 19:40
Jaz bom pa brez verza in z veliko smeškov.
Tako, naj bo tudi vaše/naše novo leto - nasmejano, živahno, zaljubljeno, polno presenečenj, veliko ustvarjanja v kuhinji,, mogoče-->, tudi redno službo in denarja vsaj toliko, da se bo dalo živeti. Na zdravje prijatelji, lepo praznujte.
"Mir in dobro."
katti
23. dec 2008 19:43
Le blagostanja, zdravja, sreče december v koš naj vam nameče! Naj Božič dom vaš razsvetli, a z novim letom naj vzcveti ljubezen, posel in sploh vse, kar vseh vas si želi srce! SREČNO 2009! onija
23. dec 2008 20:08
Prihodnost cvetoča naj se vam odpre, naj srečno obdobje za vas se prične! Naj leto prihodnje ljubezen ti da, nasuje še evrov v vrečo brez dna! Vesele božične praznike in srečno Novo leto! breskva
23. dec 2008 20:40
petardica
24. dec 2008 10:57
Veliko sonca v očeh, vetra v laseh in dobrot na štedilniku vam vsem v prihajajočem letu želim tudi jaz! mamaF - Mojca
24. dec 2008 12:47
Veliko sreče in lepih sanj naj vam prinese božični dan. V novem letu pa nič skrbi, polno ljubezni in lepih dni. nonica
24. dec 2008 12:51
Toplo ognjišče in smeh v očeh, iskreno želimo vam v toplih dneh, da zdravja in srečnih trenutkov nešteto, v obilo nasulo bi vam novo leto. Vam vsem želi Talija
24. dec 2008 13:02
Naj snežna belina in sij decemberskih luči polepša vam
mirne božične dni, naj novo leto vam prinese
mnogo dobrih stvari, ki se jih ne da kupiti in ne oviti,
prav v njih se sreča blesti
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Peresniki z omako puttanesca