21. dec 2008 18:51
kako prav jim v teh časih pridejo pogodbe za določen čas!!!!!! regica
21. dec 2008 18:51
kako prav jim v teh časih pridejo pogodbe za določen čas!!!!!! regica
22. dec 2008 14:07
Ojla Jaz sem pa uredila vse svoje zadeve.Bila sem tudi v firmi ,zagotovili so mi,da me s 6.1. zaposlijo nazaj hvalabogu.Ampak ker pa sem trenutno v staležu se na zavod ne morem prijaviti ampak se moram javiti na ZPIZ (upam ,da sem pravilno napisala). Aja zuzek pri nas v firmi smo imeli lani dve nosečnice,katerima ni podaljšal pogodbe za določen čas ,ko jima je potekla.Obe sta šli na inšpektorat in ga prijavili.Rezultat je bil nova pogodba eni za določen čas eni pa za nedoločen. Res ne vem kakšni kriteriji zaposlitvene politike veljajo pri nas? Lep pozdrav kriznana
23. dec 2008 18:40
kriznana me veseli, da ti bodo podaljšali pogodbo. Meni 31. prav tako poteče pogodba, nekaj se sušlja, da nam bodo podaljšali, ja bomo videli kmalu! anitram1
23. dec 2008 20:02
Želim,ti,da se ti izteče tako dobro,kot meni kriznana
23. dec 2008 20:24
Vama in vsem, ki vas je strah teh podaljševanj pogodb o zaposlitvi želim stalno službo in redno ter solidno plačo.
Ognjič
23. dec 2008 20:28
Bravo...šli sta na inšpektorat in dosegli to, da nista na cesti. VSAKA NOSEČNICA, KI JI GROZI KAKRŠNOKOLI ŠIKANIRANJE...(nepodaljšanje pogodbe, nalaganje nadurnega dela, dela ob nedeljah)bi morala takoj s pisnim dokazilom o nosečnosti - dobi ga pri ginegologu, obvestisti svojega delodajalca. Nosečnice imajo absolutno zaščito, prav tako matere, eno leto po porodu in ves čas dojenja svojega otroka. zuzek
23. dec 2008 20:36
Ja, pa še bi rada povedala, da nosečnost nima nobene veze s podaljšanjem pogodbe na nedoločen čas. Zagotovo so tisti, ki je dobila pogodbo za nedoločen čas, že večkrat podaljšali pogodbe in je zakonsko določen čas, ko se to še sme narediti, potekel.
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Peresniki po bolonjsko