Koš

neznan uporabnik

4. jan 2009 20:03

rim,večno mesto,mesto na sedmih gričih imajo .........................................................mi imamo pa vsemogočno dekle. hmm

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

4. jan 2009 20:28

Naše dekle je prav v redu, ker se ne pusti kar tako vreči v koš: daga

neznan uporabnik

4. jan 2009 20:36

ja,ja daga ona meče v koš ne mi,mene pa moti,da zaklepa in briše kljub košu.pa lep pozdrav. hmm Sporočilo je spremenil(a) WRAN51 dne 04. jan 2009 22:28:48

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

4. jan 2009 21:33

V košu so prepirljive in zatežene teme, ki ne žalijo neposredno. Koš ni nadomestilo za zaklepanje, je pa res da kakšne zaklenjene teme končajo tudi v košu". Brišejo se pa teme v stilu:

"jernej kaj bo stabo,kako dolgo pa misliš,da boš držal kulinariko tako čisto..kaj pa vi mislite.?pa lep pozdrav."

Kmalu se bo pa blokiralo tudi pisce takih tem, ker če bi jaz na xyz forum napisal temo v smislu: "Administrator, kaj si imel danes za kosilo?", bi me morda prvič opozorili, drugič pa ne več.

Opozarjam le, da se da blokado pisanja "prislužiti" tudi drugače kot z zmerjanjem. Ta skrajni ukrep sicer uporabim zelo redko, žal pa se zna zgoditi, da ga bom moral prav kmalu :-/

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

4. jan 2009 21:52

jernej ne se jezit,jutri je nov deloven dan. pa lep pozdrav. hmm ups se opravičujem /delovni/ Sporočilo je spremenil(a) WRAN51 dne 04. jan 2009 22:30:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti