Mene pa za nima kje v Celju ali okolici bi imeli barve za živila v prahu.V Sparu je nimajo vsaj ne na oddelku z dekoracijami .Mogoče katera ve kje bi jo imeli še drugje
kriznana
Mene pa za nima kje v Celju ali okolici bi imeli barve za živila v prahu.V Sparu je nimajo vsaj ne na oddelku z dekoracijami .Mogoče katera ve kje bi jo imeli še drugje
kriznana
18. dec 2008 9:25
Mogoče kaka zaloga od barv za pirhe v zakulisju trgovin . Baje imajo, je nekdo enkrat pravil, da se splača vprašat. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5 Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. dec 2008 09:25:55
18. dec 2008 15:53
Dobila sem jih avgusta v Mercatorju.Mi je prodajalka prinesla z skladišča.Tak,da samo vprašaj. renata69 http://renata69.moj-album.com/
18. dec 2008 16:37
Barve dobiš v industrijski poslovalnici ETOL ŠKOFJA VAS samo,da mislim imajo večja pakiranja po 250 dag.
receptor
18. dec 2008 17:24
To je pa zeelo blizu mene hvala receptor .Grem kar jutri pogledat.Seveda pa hvala tudi za druge odgovore kriznana
18. dec 2008 20:00
Ne me zbombardirat,vendar mene zanima,če so te barve užitne.Tiste za pirhe vem,da niso kaj pa te etolove??? toppy
18. dec 2008 20:05
Ja mislim da so? Saj so menda iste kot v tistih stekleničkah etolovih,sam ,da so te v prahu.Vsaj upam,da je tako. kriznana
18. dec 2008 20:07
Tudi jaz mislim, da so - zato se jim reče živilske barve.
tulka
18. dec 2008 20:31
To so jedilne ,živilske barve,upoštevati pa je seveda potrebno ,da to je kemija!
receptor
18. dec 2008 20:40
Eh, konec koncev je vse kemja,....vse je iz kemijskih spojin, a ne? barve so seveda užitne, za vraga, saj so živilske. kako naj bi bile barve za pirhe neužitne, če v njih barvamo jajaca s porozno lupino? Skoznjo seveda prodira marsikaj, tudi delci barve, pa ni treba, da jajca počijo.
rimljanka - zasebno mnenje
18. dec 2008 21:45
Ej nisem vedela zato sem pa vprašala,seveda,da vem da je vse en kup kemije samo,da so barve za pirhe "užitne" pa nisem vedela.Vprašala sem,ker nisem hotela cele familije pomorit,zato,ker hočem imeti pisane piškotke.Hvala za odgovore. toppyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Pecivo iz bučk