Iščem in iščem, toda ne najdem.....

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

tema odprta - 17. dec 2008 15:36 | ogledi: 1.506 | odgovori: 7

nekaj dodatnih dni (lahko tudi mesec ali dva) v letu 2008, ki mi je kar prehitro oddrvelo mimo, tudi s pomočjo kulinarike, na kateri "visim" vsak dan, tudi večkrat na dan. Zdaj pa bi rabila kakšen dan več, da bi lahko v miru napekla vse, kar sem se namenila. Spet bodo noči krajše zaradi tega!

Drugače mi je pa danes kljub temu lepo, saj bo vnuček čez dve uri upihnil svojo prvo svečko!

Uživajte čimbolj še naprej, saj je življenje prekratko, da bi se kregali, zmerjali, metali polena.....

Lep pozdrav in uspešno peko dobrot!

kača

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

17. dec 2008 15:41

Oh, meni pa se je posrečilo. Ni mi treba v službo. Samo še jutri nekaj ur, potem pa POČITNIE!!!! Juhuhu. In to do 12. januarja. Mogoče si bom šla vmes samo malo delovno mesto pospravit, pa odnest smeti, ker se mi danes ni ljubilo, pa jutri se mi tudi verjetno ne bo .

Moja prva runda piškotkov je že pošla, tako da sem v novih akcijah.

Kača, rabiš pomoč? Z veseljem pridem dat eno roko , ko bom ravno imela višek časa

MM

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

17. dec 2008 16:02

MM kaj hodiš na dom? Jaz bi bila takoj za! Sem namreč v penziji in čas mi vedno zmanjkuje. Lahko računam nate? daga

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

17. dec 2008 16:06

Jaz hodim povsod, kamor je dobra družba .

Počakaj, ti grem napisat en ZS, da se ne bom hvalila tukaj na forumu

MM

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

17. dec 2008 18:42

Kačica, pa tako sem računala na tvoji obe roki zdajle pred prazniki, ko sama ne morem nič. Ne sekiraj se, saj jih boš našla (tista dva meseca, ki si ju zgubila), pomoč morske medvedke pa jaz na tvojem mestu ne bi odklonila, je preveč mikavno vse, kar naredi. ZIMA

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

17. dec 2008 20:22

O morska medvedka, kakšna srečnica, meni pa zgleda ne bo uspelo biti doma niti 24. čeprav bi tako rada bila. Kdaj bom kaj pekla ne vem, ker pridem pozno domov utrujena, tako da se ne spravim zraven. Mogoče pa mi bo uspelo kaj med vikendom. regica

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

17. dec 2008 21:33

kača je napisal/a:

nekaj dodatnih dni (lahko tudi mesec ali dva) v letu 2008, ki mi je kar prehitro oddrvelo mimo, tudi s pomočjo kulinarike, na kateri "visim" vsak dan, tudi večkrat na dan. Zdaj pa bi rabila kakšen dan več, da bi lahko v miru napekla vse, kar sem se namenila. Spet bodo noči krajše zaradi tega!

Drugače mi je pa danes kljub temu lepo, saj bo vnuček čez dve uri upihnil svojo prvo svečko!

Uživajte čimbolj še naprej, saj je življenje prekratko, da bi se kregali, zmerjali, metali polena.....

Lep pozdrav in uspešno peko dobrot!

kača

Kača kačica, jaz ti z veseljem nekako dostavim del tega, kar sem napekla, samo da boš čim več s svojim vnučkom. Pa saj najina linija še funkcionira, kaj?

Mamamia

mamamia

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

17. dec 2008 23:03

Se mi je zdelo, da je kar nekaj preveč negativnih misli zadnjih nekaj dni na kulinariki, zato sem napisala gornje besede, ker sem vedela, da bom prejela nekaj vaše pozitivne energije.

Uh, smo pa ravno zaključili prvo (ožje) praznovanje (seveda smo potegnili samo "tastari) in se spominjali dneva pred enim letom, ko je bil zunaj sneg, mi pa smo našega Timija "zapili" šele ob 4. uri zjutraj. Nadaljujemo pa v soboto. Sicer pa  hči pravi, da je vsako leto isto - stokam in jamram, kako mi zmanjkuje časa, potem pa je v našem hladnem  zaklonišču polno polnih škatel. Ampak nam pa nič ne ostane. Sem pa z vnučkom kar veliko časa, glede na to, da ima mamica podaljšano porodniško. Jima ga kar ugrabim, pa je! Morsko medvedko bom pa zaposlila za peko in pripravo tort, pa saj to že ve, sem jo deloma že rezervirala na zadnjem srečanju. Se mi po novem kaže praznovanje okrogle obletnice bodočega zeta in snahe.

Mamamia, seveda najina linija funkcionira, bom za vikend delala tudi tvoje srčke, pa panje, mozart bonboni ne smejo manjkati, pa ... Še sreča, da imam nekaj sladkosnedežev.

Ampak saj vemo, da ti je kar malo lažje delati, če malo "pojamraš".

LP

kača

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti