17. dec 2008 23:03
Se mi je zdelo, da je kar nekaj preveč negativnih misli zadnjih nekaj dni na kulinariki, zato sem napisala gornje besede, ker sem vedela, da bom prejela nekaj vaše pozitivne energije.
Uh, smo pa ravno zaključili prvo (ožje) praznovanje (seveda smo potegnili samo "tastari) in se spominjali dneva pred enim letom, ko je bil zunaj sneg, mi pa smo našega Timija "zapili" šele ob 4. uri zjutraj. Nadaljujemo pa v soboto. Sicer pa hči pravi, da je vsako leto isto - stokam in jamram, kako mi zmanjkuje časa, potem pa je v našem hladnem zaklonišču polno polnih škatel. Ampak nam pa nič ne ostane. Sem pa z vnučkom kar veliko časa, glede na to, da ima mamica podaljšano porodniško. Jima ga kar ugrabim, pa je! Morsko medvedko bom pa zaposlila za peko in pripravo tort, pa saj to že ve, sem jo deloma že rezervirala na zadnjem srečanju. Se mi po novem kaže praznovanje okrogle obletnice bodočega zeta in snahe.
Mamamia, seveda najina linija funkcionira, bom za vikend delala tudi tvoje srčke, pa panje, mozart bonboni ne smejo manjkati, pa ... Še sreča, da imam nekaj sladkosnedežev.
Ampak saj vemo, da ti je kar malo lažje delati, če malo "pojamraš".
LP
kača