11. feb 2010 14:07
Bi katera vzela polovico ticino mase iz Pekarne Vrhnika? Jaz bi jo šla iskat jutri. Lp pina colada
11. feb 2010 14:07
Bi katera vzela polovico ticino mase iz Pekarne Vrhnika? Jaz bi jo šla iskat jutri. Lp pina colada
12. feb 2010 7:50
Bi jo jaz vzela se slišmo po zs in če katera ve lepo prosim, kako se naredijo lepe rožice za na torto, kje kupiti izrezovalne modelčke hvala boziceka Sporočilo je spremenil(a) boziceka dne 12. 2010 07:51
12. feb 2010 8:08
boziceka...izsekovalce dobiš tam, kjer bo pina colda kupovala tičino
MM
18. feb 2010 20:32
Nujno rabim nasvet...delala bom dvonadstropno torto iz ticine, zdaj pa se tu postavi vprašanje...kaj dati pod zgornjo torto, da ne stopi ticine na spodnji torti? pina colada
18. feb 2010 21:27
Meni so svetovali,da naj zapičim v spodnjo torto 4-5 slamic,nanje pa položim karton oblečen v alu folijo ki naj bo malenkost manjši ali pa enako velik kot zgornja torta,Nasvet je v celoti uspel,torta je bila za 35 povabljencov.Pa veliko uspeha jampina
18. feb 2010 21:51
Hvala Jampina, bom upoštevala tvoj nasvet, sliši se logično pina colada
19. feb 2010 7:53
pina colada, klikni na moj link in poglej 4 nadstropno torto. Jaz je nisem podložila z slamicami, sem pa podložila samo z izrezanim plastičnim krožničkom. Če želiš bom objavla postopek., Če torta ni zelo velika, ni treba podstavljati, ker tudi tičina nekaj teže prenese. Pri tej 4 nadstropni sem kupila velike plastične krožnike, izrezala po velikosti torte in podližila pod vsako nadstropje, da se tičina ni topila. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/
24. feb 2010 8:23
pozdravljene! Jaz bi tudi kupila nekaj ticine mase, za eno večjo torto. Če jo je katera pripravljena deliti, bi jo bila zelo vesela. LP karmen cinca-marinca
24. feb 2010 9:20
Punce zakaj pa same ne naredite tičine mase. Jaz jo vedno delam po 1 kg na enkrat. Pa čist je enostavno in enostavno za uporabo. Recept je v bazi. Samo svetujem, ker je res preprosto. Lp, in še naprej lepo ustvarjajte. MIHIKA
8. mar 2010 11:02
js grem konc masa kupit tičino masa 6kg..in sicer 3 kg nebi potrebovala če kdo rabi..dostava možna v celje,šentjur al mb. kontakt:stanka.macek@gmail.com stančyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Bučni pire iz rumene buče