14. dec 2009 12:28
Nujno kupim 2 kg mase in jo rabim do četrtka. Sem iz Gorenjske, če se da da mi jo katera pošlje po pošti. Nina ninny
14. dec 2009 12:28
Nujno kupim 2 kg mase in jo rabim do četrtka. Sem iz Gorenjske, če se da da mi jo katera pošlje po pošti. Nina ninny
16. dec 2009 10:41
Tudi jaz bi rabila 2 kg mase, če mi jo katera pošlje po pošti.
21. dec 2009 9:30
Ravno sem se oglasila v Pekarni Vrhnika, sem hotela kupiti 7kg tičino mase....Pa jo imajo žal pakirano samo po 14 kg....:( Ker bi jo nujno rabila do petka (vsaj 2 kg) naprošam kakšno dobro dušico, če mi jo je pripravljena odstopiti...(plačam seveda)... Ni mi problem priti kamorkoli na Gorenjskem in Ljubljani.... Hvala. p.s. Vem da se na kg tičino prodaja tudi v novi trgovini v središču Lj, ampak baje se ta tičina po kvaliteti zelo razlikuje od te iz Pekarne Vrhnika.... Anaa
2. jan 2010 22:18
pozdravljene tudi jaz bi kupila tičino maso, če jo katera ima lepo prosim zanjo, bi jo potrebovala za torte. boziceka
5. jan 2010 11:17
ŽIVJO MENE PA ZANIMA KAKŠNA JE RAZLIKA MED TIČINO MASO PA PONAREJENO TIČINO MASO . RABIM JO ZA ENO TORTICO PA ME ZANIMA ALI NAJ JO KUPIM ALI JO LAHKO NAREDIM SAMA . KATERA SE LEPŠE OBLIKUJE. PA ŠE KATERO MLEKO V PRAHU NAJ UPORABIM? urska79
26. jan 2010 20:32
Ima mogoče katera,kaj viška tičine za prodat.Rabim v petek. renata69 http://renata69.moj-album.com/
26. jan 2010 20:56
Ma zakaj pa od ramsa ne naročite? Pa še boljšega okusa je, pakirana po 6 kg in bolj poceni. Če se nabavi 6 kg ni panika za razdelit pol. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
26. jan 2010 21:05
po kakšni ceni pa se prodaja masa? urska79
27. jan 2010 9:06
urska79 je napisal/a: |
po kakšni ceni pa se prodaja masa? urska79 |
27. jan 2010 11:30
Sem delala z ramsovo tičino,glede da sem prvič ustvarjala z njo ,mi je blo čist simpl,okus je pa res boljši,kot od pekarne,vsaj zame,ne moti me da jo moram barvati,ima Pitončica mega barve,sploh pa tiste ircing ! jampinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem