Pozdravljeni,
ker sem med selitvijo izgubil knjigo "Kuharica sestre Vendeline",me zanima,če jo kdo ima naprodaj ali ve,kje se da kupiti :)
TakleMamo
Pozdravljeni,
ker sem med selitvijo izgubil knjigo "Kuharica sestre Vendeline",me zanima,če jo kdo ima naprodaj ali ve,kje se da kupiti :)
TakleMamo
12. dec 2008 18:34
Založba Vale Novak v Park Cityu v BTC jo ima sigurno. ZIMA
12. dec 2008 20:47
In v centru Ljubljane na Volfovi ulici. Pošljejo jo tudi po povzetju, ti jih samo pokliči, bodo zelo veseli. lp Vesna
13. dec 2008 10:33
Če bi jaz izgubila to Kuharico, bi tudi takoj kupila novo. V poplavi različnih kuharski knjig je v moji zbirki absolutna zmagovalka!
Mislim, da jo boš našel tudi v Mladinski knjigi, če slučajno Vale-Novak knjigarne nimaš ravno pred nosom. Lahko jo pa res naročiš tudi preko njihove spletne knjigarne.
jasna
13. dec 2008 11:45
Pri Vale Novak pravijo,da je knjiga razprodana :( http://www.vale-novak.si/advanced_search_resu V mladinski tudi ne najdem...če kdo slučajno vidi knjigo ali ve kje bi jo dobil :) TakleMamo
13. dec 2008 11:52
Torej po poizvedbah na vaše nasvete - knjige ni več.Ponujajo "Zmeraj sestra Vendelina"... TakleMamo
13. dec 2008 13:04
Antikvariati? Ker ne vem, od kod si.....ena oideja iz Maribora:
rimljanka - zasebno mnenje
13. dec 2008 17:50
Sem iz Ljubljane.Pa menda je stvar takale:ko bo razprodana "Zmeraj Gvendelina" bo ponatis Kuharice Gvendeline...in tako dalje...informacija je iz Vale-Novaka...ne ve pa se,kdaj to bo.Torej še vedno moledujem,če kdo ve...prodaja...pozna...:) V Bukvarno Ciproš sem že napisal pismo z vprašanjem in prošnjo... TakleMamo Sporočilo je spremenil(a) TakleMamo dne 13. dec 2008 17:56:58
13. dec 2008 19:16
No, tudi v Ljubljnai je kup bukvarn in antikvariatov, malo poglej po njih in se postavi v vrsto......
rimljanka - zasebno mnenje
14. dec 2008 16:37
Jaz sem jo videla v knjigarni v Merkatorju in to v petek,ko sem brskala po kuharskih knjigah.Imeli so jih več in to posebej od drugih,na vidnem mestu.Samo to je v Novi Gorici. ITA RINA
16. dec 2008 20:25
Eh,takoj sem klical frendico v NG,pa jo v Mercatorju ni več...ljubeznivo poizvejo,baje je u Murski Soboti al kje še ena...ni sreče. Še zmeraj torej fehtam,če kdo ve,prodaja,ve kje se ukrade :) ... TakleMamoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Orehova potica po receptu moje mame