Serviete - papirnati robčki
12. dec 2008 14:56
Alma, ko sem jaz zbirala prtičke, mi mama ni čisto nič pomagala. Kaj današnji otroci ničesar ne znajo narediti sami. Sem mislila, da se to dogaja samo v Ameriki. Pa brez zamere. Vanja
12. dec 2008 15:53
Včasih smo papirnate serviete zbirale punčke, sedaj pa je to očitno enakopraven hobi. Ravno pred kratkim se "porabila" nekaj lepih – pisanih serviet. Bom pobrskala, če imam še kakšne ostanke. Pošlji naslov.
12. dec 2008 22:30
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Alma, ko sem jaz zbirala prtičke, mi mama ni čisto nič pomagala. Kaj današnji otroci ničesar ne znajo narediti sami. Sem mislila, da se to dogaja samo v Ameriki. Pa brez zamere. Vanja |
12. dec 2008 22:37
rdkapica je napisal/a: |
Včasih smo papirnate serviete zbirale punčke, sedaj pa je to očitno enakopraven hobi. Ravno pred kratkim se "porabila" nekaj lepih – pisanih serviet. Bom pobrskala, če imam še kakšne ostanke. Pošlji naslov. |
12. dec 2008 22:57
ELMA je napisal/a: |
Ker je moj sinek začel zbirat serviete -papirnate robčke , sem se odliočila da vas prosim če mate kakšno doma in bi podarili mojem otroku ... Hvala vam Temo je spremenil(a) ELMA dne 12. dec 2008 11:37:02 |
13. dec 2008 6:45
Kam pa naj pošljem?
Kyara
13. dec 2008 8:15
Kyara se, vam poslala ZS ELMA
13. dec 2008 16:28
Kyara sem vam odgovorila na ZS , oprostite ker sem vam 2x napisala naslov ... Vam da me boste razumela . Hvala lepa ELMA berny - imate ZS Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 13. dec 2008 16:30:06Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Kremni rezanci s tartufi