Kateri pralni stroj od miele ?????

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

10. dec 2008 17:18

Dober večer želim Nobenga nimam za kretena,daleč od tega.Vsak se pač odloči in kupi za kar se odloči. Da bi pa gdo,dal zadn cent za tak stroj,pa mislim da ne obstaja. Ker eden,k se iz meseca v mesec komi preživi,čist logično,da ne bo letu po pralni stroj za 2097 eur.Ampak enga za 400eur,al pa še majn. Kok si zmožen,tok vredno stvar pač kupiš.In na kak cenovni razred ciljaš. lp Miele Miele

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

10. dec 2008 19:58

Hojla! Vroča debata, ravno pravi čas. Pred 6 leti sem dobila za ohcet Indesit pralni stroj. Od kar imamo otroke (4 leta), peremo OGROMNO!!!!! Stroj je čista KATASTROFA na štirih nogah. Pokličem serviserja, ki me ima že poln kufer, pride, pogleda in reče da je vse uredu, stroj pa NE DELA! Trenutno perem pri tašči in je to čista muka, še dobro da smo v isti hiši. No, malo nerodno je nosit spodnje perilo v druge pralne stroje!? In sem malo skeptična do vseh italjanskih strojev, kot tudi do vse ostale italjanske robe. Žal! Gotovo je tudi kakšen dober vmes, ampak v večini imam z izdelki sosednje države slabe izkušnje. In resno razmišljam o stroju firme miele, ker imam pogojni refleks, da me nemška roba še ni razočarala. Lp, veverica

miele  

10. dec 2008 20:12

Pozdravljena Sara Če se odločiš,za nakup miele stroja,ti ne bo žal vrjemi.Sem ga mami kupo,pred šestimi leti.Pere brezhibno kot prvi dan.Pa tud sušilni stroj je od miele.Pere vsak dan,in suši.Letos sem se pa na svoje prselu,pa tud kupo miele.Res taprava zadeva. Je pa kolegica tud imela pralno sušilni stroj, od znamke Indesit.Ponorela totalno.V garanciji dvakrat crknila elektronika.Po garanciji še enkrat.In se razjezila,ga nabasala in vrgla na odpad. Nato je šla v trgovino,in kupla od Bosch LOGIXX SENSITIVE.Ta dela res,odlično brez problemov.Pa še 8 kg boben ima.Se tud majn mečka perilo.Je pa za njega dala 900 eur. Ko se boš za nov stroj odločla,dober premisli in se pozanimaj.Če se boš pa za miele odločla,pa nimaš kaj premišljevat,kot sam v trgovino,nabasat in domov pelat lp Miele

minutka  

član od: 15.5.2008

sporočila: 128

10. dec 2008 20:25

Miele, koliko dobiš od uvoznika ( ali prodajalca ) za reklamo? minutka

miele  

10. dec 2008 20:41

Minutka Nč ne dobim od njih. Sem zvest tej znamki,in ne odstopam od njih. Če pa gdo rabi kak nasvet,mu pa z veseljem,povem kar ga zanima Nekateri,pa mislijo da delam reklamo za njih itd,mislim halooo folk Miele

sinxv  

član od: 24.9.2008

sporočila: 14

10. dec 2008 20:51

Ahem, jaz sem tak človek da se ne mislim prepirat, mamamia ti nič ne zamerim ampak si štejem za dobro, mogoče si neke vrste učitelja na kulinaričnem, in če si prepričana v eno stvar to trdiš, sem jaz isti, taki pač smo, si ma dala kak dober nasvet in to je to........ Ti miele si pa človek, ki rad opravlja gospodinjska dela kot jaz, ker tudi jaz rad pečem pa perem in se tudi spoznam na pralne stroje in vem kaj je dobro ja mela teta stroj od mieleta 20 let, brez servisa........Tako da miele veš kaj je dobro ker maš pač dobre izkušnje.......glede znamke maš pa ne samo eno kavo v dobrem, in mislim da bomo res vzeli tega navitronica......... Jaz sem 2 leti bil na štantu v gornji radgoni na sejmu svetovalec za miele professional stroje, za navadno linijo pa nevem kaj preveč, in zato vprašam na fourmih za izkušnje in nič drugega, smo imeli velik izkušenj s pralnimi stroji............ Na kulinaričnem smo ljudje ki imamo veliko izkušenj v gospodinjstvu in vzamem vsak nasvet za dobro. Če se pa zmotimo ko pišemo je pa to naša stvar..........Tako da razmišljajte pozitivno in se ne kregajte brezveze ,ker nima smisla................ sinxv

minutka  

član od: 15.5.2008

sporočila: 128

10. dec 2008 21:29

Miele, prezrl si smeška zraven mojega vprašanja. Tudi jaz imam trenutno doma vse stroje iste znamke ( B....), sem z njimi zelo zadovoljna , pa ne prisegam na nobeno znamko. Ker kdor se spozna na te reči ve, da znamka še ni merilo kakovosti in da nobena znamka nima samo dobrih ali samo slabih proizvodov. Veš, kako sem potolažila stranko, ki se ji je npr. že tretjič pokvaril "najboljši"( po zagotovilu strokovnjakov) pralni stroj? "Veste, gospod ( gospa ), povsod pa tudi ne morete imeti sreče, v ljubezni, pa še pri strojih...Večina je postala boljše volje. In s tem se tolažimo mi, ki ne kupujemo strojev po 2000 eur. - imamo več sreče v ljubezni minutka

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

10. dec 2008 21:56

uu, jaz bi tud mela miele!! sam nikakor ne zato da bi ga mela v kopalnci in se kazala z njim. sori, men je to sick. konc koncev ponavadi po hiši hodjo sam prjatli in družina. za njih mi je pa vseen kr itak vedo kolk keša maš.. bannanna_v_slo ;)

miele  

10. dec 2008 22:29

Minutka Videl sem smeška,Sem pa to napiso zarad drugih. Sinxv Ja rad opravljam gospodinjska dela;)od kuhanja,likanja,pranja do pospravljanja;) seveda pa to hočem počet z odličnimi aparati,da je še večje veselje pozdravček Miele

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

10. dec 2008 22:53

Od stroja za 2.000€ pričakujem, da mi perilo ne samo opere, ampak še posuši, zlika, zloži v omaro, vmes ko ga čakam mi pa skuha kavico in mi jo postreže. Moj Candy ni stal pol toliko, pa mi dela brez problemov, brez trganja perila, z brezhibnim spiranjem, ožemanjem z 1400 obrati, pa še tih je da me ne moti. Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti