Kateri pralni stroj od miele ?????

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

10. dec 2008 15:13

POZDRAVLJENI Sam nisem kupo znamko mieie,da se bom hvalu,k bom dobil obisk(hitro pridite gledat kak stroj sem nabavil),haloo? Sem kupo stroj,k res dela kot urca,čeprav sem dal za njega ogromno denarja,ker je najboljši od miele.In tud tko deluje,kok je bil v dnarju vreden.(In mi sploh ni žal) Sem mami pred šestimi leti kupo pralni stroj in sušilni od miele,Do danes se še nista pokvarila,pa ogromno pere,ni dneva da neb prala in sušila. Pač eni ste imeli smolo z to znamko,mi do danes še nkol.Ko sem se pa letos selil na svoje,sem tud sam kupo stroje od te znamke,da bodo stroji delali kot je treba,ne pa da bom imel,več serviserja na vratih kot sorodnikov,;)) Ima pa res ogromno funkcij,za vse vrste perila,prikaz kok maš poln boben,poleg pa predlaga koliko pralnega sredstva moreš dat na to količino.Tako da nkol ne daš preveč al premal,ker ti on določi. Pa tud deluje,popolnoma tiho,tud na 1800 obratov,se ga komi sliši.Ker nima oglenih ščetk,ampak je motor na profesionalen pogon.Prej k smo imeli Gorenje,smo mislili doma,da imamo avion v koplanici in kamnolom med centrifugo Bom ostal,zvest tej znamki tud v prihodnje,pa tud,če se ne vem za kolk podraži Lp Miele Miele

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

10. dec 2008 15:20

Naj dodam en komentar, ki se sicer ne nanaša na to, kateri stroj, ampak na to, o snobizmu:

Če vzamemo avto, peljemo se z fičkotom in mercedesom. Samo kako in koliko časa. sem mnenja, da cena prav gotovo ne laže. Več kot daš, več dobiš. Vem pa, da se ne strinjajo vsi z menoj. Držim se tega načela, da rajši kupim eno drago stvar, kot tri poceni. To je samo moje mnenje in upam, da s tem ne bom koga razburila.

Lp karnak

miele  

10. dec 2008 15:33

Karnak To nis nbenga razburila.Tist k prav razmišlja,se bo tud prav odloču.Še zmeri je bilo,malo denarja malo muzike sam sem se prepričal,in tud ne odstopam od tega. Pa tud nemška kakovost,je zmeri bila in bo. Maš kavo pr men v dobrem Pozdravček Miele

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. dec 2008 15:38

Karnak, tudi jaz sem tega mnenja, priznam, saj sem napisala gor, zakaj ne Miele in Nike.

Moj stric se pa še danes po glavi tolče, ker je pred leti za isti denar, kot bi dobil stanovanje v LJ, kupil mercedesa, na kateremu se že od takrat naprej prah nabira.

Eni v tem uživajo in naj, saj s tem nikogar ne ogrožajo. Samo če bi vedela, da dve zadevi različnihznamk z enakimi funkcijami enako funkcionirata, potem bi vzela cenejšo, čeprav bi bila noname.

Kot najstnica sem nosila škornje in ostalo obutev, ki so jo v Peku delali za Benetton, samo ker ni bilo gor zelenega listka z napisom, je bilo vse občutno cenejše.

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. dec 2008 15:38

sinxv, misliš, da bi se tole dalo povedati v malo lepši slovenščini, z mlo več velikimi začetnicmi.... Predlagam, da poskusiš. Zanesljivo boš imel več prijaznih bralk (in bralcev). In še bolj v okvitih naše spletne strani boš.

Popolnoma enaka pripomba velja še zate, miele.

rimljanka - zasebno mnenje

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

10. dec 2008 15:47

Sinxv Ka pa ges znan, meni se mile tüdi fejst vidi liki telko pejnez kak tou košta pa ne ven če bi dal. Je pa rejsan, ka mamo od iste firme sesalec, pa smo trnok zadovolni znin, mali je pa dobro vliče spuca pa tüj dobro. ----------------------- Sem ravno včeraj čisto slučajno v enem salonu pohištva videl dva Miele pralna stroja. Dizajn je res fenomenalen, me je kar potegnilo k njima. Takšen pralni stroj se postavi v dnevno sobo ne pa v klet. Dati 2000+ evrov (če nam seveda denar ne dežuje) za pralni stroj pa se mi zdi rahlo neumno, toliko drugih stvari je na tem svetu. lp Vlado

miele  

10. dec 2008 16:04

Vlado Meni se pa ne zdi,neumno dat tolk za stroj k sem dal(2097) eur. K je res stroj,in ne kr neka bela škatla v kopalnici k pere,kak pač opere opere,sam da ima folk čista oblačila. Tuki je malo drugače,Dokler ne sprobaš ne veš. Neumno je kupovat,cenejše stroje,k je nič druga kot en velik klump,od petka do sobote Rimljanka!!Tud sama imaš napake v tekstu,tako da tud nis brez napak napisala Je pa tuki gor velik folka,k imajo stroje cenejšega razreda.Pol pa občasno,vidš na forumu,k napišejo.IZKUŠNJE Z PRALNI STROJEM GORENJE,KUPLJEN V AKCIJI V MERCATORJU(KATASTROFA).Ne izpira,trga itd Aja,pa še to.Pa serviser,ga ne more nikaor popravit,ne ve kaj storit,tud odpelal so ga,pa je isti nazaj pršu k je šel Pol smo pa mi NEUMNI,k kupimo stroj, in ne belo škatlo,z LED lučkami Ne vem zakaj,pol jočete tuki,in pišete,kakšne slabe izkušnje z GORENJE pralni stroji?? Da naj gdo napiše.Mislim... By Miele

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

10. dec 2008 16:23

Kaj naj odpišem? Trudim se biti nekonflikten, pa bom še enkrat poizkusil. Ni se mi zapisalo, da je nekdo, ki da toliko denarja neumen, MENI se ZDI neumno dati toliko denarja zanj. Imamo pač različne prioritete v življenju. Verjamem, da je ta stroj dober, že izgled je, kot sem zapisal, fenomenalen. Nekdo, ki si tak stroj želi iz vsega srca, bo pač dal tudi zaden cent zanj, zakaj pa ne. Zdaj pa k bistvu. Zakaj nas posiljuješ z Ljubljanščino? Kje je keč? Bi probal kaj napisati v vsaj približni Slovenščini? Saj se ne zahteva knjižna Slovenščina, le malo več spoštovanja do province. Ne vem, zakaj popravljaš Rimljanko, v tem kontekstu bi se lahko obesil tudi na tvoje LED lučke, ki nikakor niso lučke, ampak tako ne bi prišli nikamor. lp Vlado

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

10. dec 2008 16:28

miele je napisal/a:
Vlado Meni se pa ne zdi,neumno dat tolk za stroj k sem dal(2097) eur. K je res stroj,in ne kr neka bela škatla v kopalnici k pere,kak pač opere opere,sam da ima folk čista oblačila. Tuki je malo drugače,Dokler ne sprobaš ne veš. Neumno je kupovat,cenejše stroje,k je nič druga kot en velik klump,od petka do sobote Rimljanka!!Tud sama imaš napake v tekstu,tako da tud nis brez napak napisala Je pa tuki gor velik folka,k imajo stroje cenejšega razreda.Pol pa občasno,vidš na forumu,k napišejo.IZKUŠNJE Z PRALNI STROJEM GORENJE,KUPLJEN V AKCIJI V MERCATORJU(KATASTROFA).Ne izpira,trga itd Aja,pa še to.Pa serviser,ga ne more nikaor popravit,ne ve kaj storit,tud odpelal so ga,pa je isti nazaj pršu k je šel Pol smo pa mi NEUMNI,k kupimo stroj, in ne belo škatlo,z LED lučkami Ne vem zakaj,pol jočete tuki,in pišete,kakšne slabe izkušnje z GORENJE pralni stroji?? Da naj gdo napiše.Mislim... By Miele

Sem jaz kreten samo zato, ker nisem dala dva tisoč evrov za pralni stroj te sloveče znamke, ampak sem izbrala Gorenjevega, ki že sedem let dela kot urca, brez napake in brez servisa? Kot je 10 let delal tudi prejšnji.

In, drago sonce miele, sem že enkrat napisala, da smo bili mi očitno tisi odstotek nesrečenžev, ki se je z znamko miele tako opekel, da je ne kupim več. Ne ljubi se mi ponovno razlagati, kaj vse se je dogajalo z DVEMA njihovima pomivalnima strojema (ker je tašča po polomiadi s prvim vztrajala pri isti znamki in kupila še drugega iste znamke, pa je bila štala še večja). In kasneje še s steklokeramično ploščo, ker je tašča kar vztrajala, da je Miele "ena A". Na koncu niti v baraki na vrtu ni pristala.

Ampak zato ne pljuvam po znamki, kot ti po Gorenju (in to ne prvič, preberi svoje prejšnje poste), saj še vedno menim, da je miele odlična blagovna znamka, vredna svojega denarja. Le da je jaz zaradi lastne slabe izkušnje ne kupim več.

Je pa res, da tvojo spakedranščino, tako kot od snvx (za porvh še brez ločil, mi sape zmanjkuje)  težko berem, za razliko od Vladovega pisanja v pravem narečju. Ampak forum ni ura slovenščine in vsak lahko piše, kot mu je ljubo. Mi pa tudi lahko povemo, kaj si mislimo. Od naše strpnosti je pa odvisno, na kak način.

Tako da malce več strpnosti pri obravnavi drugih blagovnih znamk ne bi škodilo. Mar so za voznike mercedesov vsi drugi, pa čeprav v audujih in beemvejih, manj vredni???

Easy, baby, nasmeh na usta in malo dobre volje, pa ti bo svet lepši. Ker mi nekam hudo zagrenjeno in zategnjeno deluješ.

Mamamia

mamamia

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

10. dec 2008 16:37

Jooojjoj!!!!!!!!! pa dajte no ljudje. Ma Rimljanka,čisto prav,pišite vsaj približno govorne besede,odraslih ljudi,da bomo vsi znal prebrat,ne pa ,da skoraj rabiš prevajalca(beri najstnika pa še ta se muči).Sicer pa stroj je stroj.Sama imam indesit pa mi je čist ok.Sicer pa kdor si lahko privošči za 2000e pa še nekaj pač si ga naj.Mislim pa ,da že tudi za solidno ceno dobiš kaj dobrega.Ne velja vedno mal denarja mal muzke! kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti