10. dec 2008 16:28
miele je napisal/a: |
Vlado Meni se pa ne zdi,neumno dat tolk za stroj k sem dal(2097) eur. K je res stroj,in ne kr neka bela škatla v kopalnici k pere,kak pač opere opere,sam da ima folk čista oblačila. Tuki je malo drugače,Dokler ne sprobaš ne veš. Neumno je kupovat,cenejše stroje,k je nič druga kot en velik klump,od petka do sobote Rimljanka!!Tud sama imaš napake v tekstu,tako da tud nis brez napak napisala Je pa tuki gor velik folka,k imajo stroje cenejšega razreda.Pol pa občasno,vidš na forumu,k napišejo.IZKUŠNJE Z PRALNI STROJEM GORENJE,KUPLJEN V AKCIJI V MERCATORJU(KATASTROFA).Ne izpira,trga itd Aja,pa še to.Pa serviser,ga ne more nikaor popravit,ne ve kaj storit,tud odpelal so ga,pa je isti nazaj pršu k je šel Pol smo pa mi NEUMNI,k kupimo stroj, in ne belo škatlo,z LED lučkami Ne vem zakaj,pol jočete tuki,in pišete,kakšne slabe izkušnje z GORENJE pralni stroji?? Da naj gdo napiše.Mislim... By Miele |
Sem jaz kreten samo zato, ker nisem dala dva tisoč evrov za pralni stroj te sloveče znamke, ampak sem izbrala Gorenjevega, ki že sedem let dela kot urca, brez napake in brez servisa? Kot je 10 let delal tudi prejšnji.
In, drago sonce miele, sem že enkrat napisala, da smo bili mi očitno tisi odstotek nesrečenžev, ki se je z znamko miele tako opekel, da je ne kupim več. Ne ljubi se mi ponovno razlagati, kaj vse se je dogajalo z DVEMA njihovima pomivalnima strojema (ker je tašča po polomiadi s prvim vztrajala pri isti znamki in kupila še drugega iste znamke, pa je bila štala še večja). In kasneje še s steklokeramično ploščo, ker je tašča kar vztrajala, da je Miele "ena A". Na koncu niti v baraki na vrtu ni pristala.
Ampak zato ne pljuvam po znamki, kot ti po Gorenju (in to ne prvič, preberi svoje prejšnje poste), saj še vedno menim, da je miele odlična blagovna znamka, vredna svojega denarja. Le da je jaz zaradi lastne slabe izkušnje ne kupim več.
Je pa res, da tvojo spakedranščino, tako kot od snvx (za porvh še brez ločil, mi sape zmanjkuje) težko berem, za razliko od Vladovega pisanja v pravem narečju. Ampak forum ni ura slovenščine in vsak lahko piše, kot mu je ljubo. Mi pa tudi lahko povemo, kaj si mislimo. Od naše strpnosti je pa odvisno, na kak način.
Tako da malce več strpnosti pri obravnavi drugih blagovnih znamk ne bi škodilo. Mar so za voznike mercedesov vsi drugi, pa čeprav v audujih in beemvejih, manj vredni???
Easy, baby, nasmeh na usta in malo dobre volje, pa ti bo svet lepši. Ker mi nekam hudo zagrenjeno in zategnjeno deluješ.
Mamamia
mamamia