11. dec 2008 7:51
Issi, vidiš, ker nimaš mielle, moraš še likati, kuhati kavico in zlagati v omaro...nam pa to ni treba
11. dec 2008 7:51
Issi, vidiš, ker nimaš mielle, moraš še likati, kuhati kavico in zlagati v omaro...nam pa to ni treba
11. dec 2008 8:21
Issi je napisal/a: |
Moj Candy ni stal pol toliko, pa mi dela brez problemov, brez trganja perila, z brezhibnim spiranjem, ožemanjem z 1400 obrati, pa še tih je da me ne moti. Issi |
Issi, in od časa do časa se še sama v boben zapreš ter si po centrifugi kot nova. A ne? Pa ni treba, da je Miele.
Me čudi, da ga je sploh treba priklopiti na električno energijo, ko pa že vse drugo toliko boljše obvlada od drugih znamk.
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 11. dec 2008 09:34:27
11. dec 2008 17:51
Itak da vse drugo boljše obvlada in opere,kot bilo kter drug stroj PREVERJENO NA TESTU V NEMČIJI,MAL POBRSKAJTE PO NETU,PA BOSTE VIDL,DA NE NAKLADAM. Kave pa res ne kuha,in ne pospravlja po stanovanju,in zlaga perilo v omaro.Mislim,folk,res ste čudni,pa se norca delate.Nazadnje boste sami dobili,po piskru,ker se norca iz te znamke delate in mene. Gdo drugmu kaj privošči,sam ponavad dobi na krožnik.Oz,kaj skuha to pol mora tud pojest,pa če je dobro al ne: Pozdravček Miele
11. dec 2008 18:55
Joj, joj,...kaj naj si zdaj mislim,....da imam vse slabo oprano, ko v enem domu pere Gorenje, v drugem pa ena druga, njej podobna firma stroja? Hmmmmmmmmmmmmmmmm.... tako eno znamko (oz. firmo) v nebo kovati.........no ja.
Vsak po svoje. Meni je vsekakor več vredno kaj drugega kot pralni stroj. Sploh pa, imam enak odnos do vse tovrstne robe. Z avtomobilom vred.
rimljanka - zasebno mnenje
11. dec 2008 21:23
miele je napisal/a: |
Gdo drugmu kaj privošči,sam ponavad dobi na krožnik.Oz,kaj skuha to pol mora tud pojest,pa če je dobro al ne: Miele |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Šahovnica