Živjo!
Ker sem pred časom dobila mejl z ogromno recepti za domačo pripravo žganih pijač in likerjev, se kar ne morem odločiti, časa pa tudi ni toliko, da bi lahko probavala. Prosila bi za recept res dobrega likerja.
S pozdravi
Jagoda
Živjo!
Ker sem pred časom dobila mejl z ogromno recepti za domačo pripravo žganih pijač in likerjev, se kar ne morem odločiti, časa pa tudi ni toliko, da bi lahko probavala. Prosila bi za recept res dobrega likerja.
S pozdravi
Jagoda
7. dec 2008 20:15
Jerča, a si že slišala tole: vsake oči imajo svojega malarja!? Verjetno bi ti vsak član kulinarike priporočil drug liker. Okusi so različni. Moj jagodni izbor za novo leto: teranov in jajčni liker. mimika
7. dec 2008 20:21
O hvala, mimika, za tole razlago. Verjetno bo pri tem primeru bolje reči, da ima vsak jezik svojega malarja (tudi tvoj). Kaj pa imajo jagode s teranovim in jajčnim likerjem? Jagoda Sporočilo je spremenil(a) Jerča dne 07. dec 2008 20:31:54
7. dec 2008 20:56
Jerča je napisal/a: |
O hvala, mimika, za tole razlago. Verjetno bo pri tem primeru bolje reči, da ima vsak jezik svojega malarja (tudi tvoj). Kaj pa imajo jagode s teranovim in jajčnim likerjem? Jagoda Sporočilo je spremenil(a) Jerča dne 07. dec 2008 20:31:54 |
Kolikor sem razumela mimiko, jagode nimajo nič s temi likerji, pač pa "jagodni izbor "kot kot izraz za najboljše od najboljšega, kot se uporablja pri vinih.
Mamamia
mamamia
7. dec 2008 21:09
teranov liker z borovnicam,čokoladni in mandarinin liker.to je moja izvedba bolj za ženske,vendar gre teranov tudi moškim v slast. toppy
7. dec 2008 21:42
Tudi jaz sem naredila teranovega in smo sploh lepše polovice zeloo zadovoljne. magnolija
8. dec 2008 4:40
Vsekakor teranov liker (sploh, če bo darilo namenjeno ženski).
Lep dan in veliko se smejte
8. dec 2008 7:30
Jerča,tisti mail kroži že kar nekaj časa in je pristal tudi pri meni,Ima okrog 140 receptov in skoraj vsi so z kulinarike. Nobeden ni slab,samo nekateri potrebujejo čas tudi enega leta,da so za v kozarec,nekatere lahko delaš izključno samo spomladi,drugi so vezani na poletje,... Sama naredim kar nekaj likerjev in še nobeden ni ostal v steklenici.Lani je bil Teranov,Pomarančni,Vaniljev,Kokosov,...... letos pa podobno anaeva
8. dec 2008 7:58
Meni je bil pa vaniljev zelo dober. matilda
8. dec 2008 10:05
Anaeva in kako ti narediš kokosovega?
Lep dan in veliko se smejte
8. dec 2008 10:36
recept imaš v bazi pod kokosov liker anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Jajčevci s sirom na veganski način