8. dec 2008 22:57
Sem tik pred naročilom, pa imam še eno vprašanje: ali je v mikrovalovki, na vroči zrak, mogoče speči kak kos mesa npr. za eno osebo, ker pečica za tak košček preveč pokuri ?
F r i n a
8. dec 2008 22:57
Sem tik pred naročilom, pa imam še eno vprašanje: ali je v mikrovalovki, na vroči zrak, mogoče speči kak kos mesa npr. za eno osebo, ker pečica za tak košček preveč pokuri ?
F r i n a
9. dec 2008 5:34
Ja Frina, je, vendar nisem prepričan, da bo mikrovalovna pečica ( na funkciji topli zrak ), porabila kaj manj elektrike. Pa, naj mi bo dovoljen nasvet: kupi najbolj poceni mikrovalovno ( če imaš vso kuhinjsko opremo ), ker je itak ne boš nič uporabljala, še za odtajevanje mi pride prav enkrat na let. En čas nisem imel štedilnika in sem v mikrovalovni pekel vse ( torte, piščance.......... ). Jaz živim sam in imam enak problem kot ti: kako si speči majhen kos mesa. To rešujem tako, da pečem v mini pečici iz hoferja.
ežoj
9. dec 2008 7:22
Frina,
če ti bo kaj v pomoč - jaz pečem v MV po 4 piščančja bedrca, ribe, krvavice...pa še se bi našlo. Pri piščancu mi je všeč, ker se ne more zgoditi, da pri kosti ne bi bil pečen. Vedno pečem v njej krompirček (zamrznjen), za tri porcije porabim žlico olja, kdor ni videl, kje se je spekel, ne more verjeti.
Imam Whirpoolovo, s funkcijo crisp in tistim krožnikom, enako, kot je bila v akciji v Mercatorju. Zraven se je dobila knjižica z recepti. Res sem bila pred nakupom v veliki dilemi, podobno kot ti, potem pa sem slučajno v Merkurju naletela na predstavitev, ki me je prepričala. Takrat so v njej pekli pečenko.
Kar se energije tiče, je sigurno prednost v tem, da je ni treba predhodno ogrevati, nisem pa preverjala, kakšna je poraba ob delovanju v primerjavi s klasično.
Mislim, da ima Valči enako. Jaz imam mojo že kake 4 leta in je ne dam oz zamenjam za drugačno.
lp, Robida
robida
9. dec 2008 9:35
Ja, Robida jaz imam enako in je res super. lp valčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Pistacijeve rolice