Umaknjeno iz prodaje

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

10. mar 2009 18:52

Vem, da se mi je zdelo čudno, ker so bili zraven lanu tudi nekakšni rjavi koščki, ampak sem pač mislila, da je to zato, ker je bio in so notri kakšne vejice. Ojej. Me zanima, rimljanka, če bi ti pojedla seme do konca, če bi vedela, da obstaja možnost, da so notri mišji drekci :) RadaJem

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. mar 2009 18:59

Veš kaj, saj nisem napisala, da ga do konca pojej, no. In konec koncev nikjer ne piše, da so tisti rjavi koščki mišji iztrebki. Ti so pač večji od lanenih semen in običajno črni oz. zelo temno rjavi, suhi, nebleščeči. Tukaj si dva lahko pogledaš.....

rimljanka - zasebno mnenje

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

10. mar 2009 19:00

joooj je luštna miška... prav take imamo doma...

tulka

RadaJem  

10. mar 2009 19:12

Najprej hvala za mišje drekce Takšnih velikih ni bilo, ampak obstaja verjetnost, da so bili zdrobljeni. Sicer pa, saj nisem rekla, da so v mojem semenu 100% mišji drekci, pravzaprav iskreno upam, da niso, samo vseeno se mi zdi, da mišji drekci v hrano ne sodijo (mojo ali pa katero drugi) in ne vem, kaj te je tako zmotilo, da sem malo zapaničarila. A ti ne bi? Če bi obstajala možnost, da si jedla mišje drekce? In da si zanje celo plačala? Dobro, zdaj mi je že smešno. Samo upam, da ni kaj škodljivo. A je? Sem pa enkrat v kupljeni marmeladi našla veščo, spominjala me je na tiste fosile v jantarju :) RadaJem

rimljanka  

10. mar 2009 19:16

Po moje smo vsi pojedli že kar nekaj mišjih drekcev. Sami po sebi seveda niso nevarni.... Paničarim pa jaz zaradi takih reči ne. Mišji drekci seveda ne sodijo v hrano, se strinjam.

rimljanka - zasebno mnenje

RadaJem  

10. mar 2009 19:26

Haha, tisto bi pa bolj težko spregledala, je bila kar orng velikanka. No, zdaj mi je pa vsa voda za kavo povrela, ko se toliko ubadam z neželenimi dodatki v hrani Rimljanka, hvala za tolažbo, me je že kar malo stiskalo, si sploh ne upam povedat, komu vse sem ponudila tisto seme .... LP RadaJem

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. mar 2009 19:56

PadaJem, se je brez zveze sekirat, saj laneno seme največkrat uživamo zaradi raznoraznih prebavnih motenj. Pač malo prej oziroma malo hitreje letiš v stranišče, pa je.

Loni Makaroni

neznan uporabnik

10. mar 2009 20:11

hemoragična mrzlica z ledvičnim sindromom. povzročitelji bolezni so virusi,ki jih v okolje z slino in iztrebki izločajo glodalci.možnost okužbe z hrano,ki je kontaminirana z iztrebki glodalcev.pa lep pozdrav. hmm

rimljanka  

10. mar 2009 20:34

Pa sevda ni vsak mišji kakec poln virusov, ki povzročajo hemoragično mrzlico, da ne bo panike.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti