Pozdravljeni,
potrebujem nasvet... Od sodelavk sem v dar dobila modelček za piccantine, tako piše na embalaži. So taki modelčki kot za muffine, le manjši, za 24
Lep pozdravček vsem!
Jadi
Pozdravljeni,
potrebujem nasvet... Od sodelavk sem v dar dobila modelček za piccantine, tako piše na embalaži. So taki modelčki kot za muffine, le manjši, za 24
Lep pozdravček vsem!
Jadi
2. dec 2008 20:11
zmešaš skuto, drobnjak, peteršilj... v skuto dodaš zelišča, ki jih imate radi, morda tudi mleto papriko. ledenka
2. dec 2008 20:55
Mislim, da bi tole tudi lepo izpadlo http://www.kulinarika.net/recept/predjedi/Bele_kocke-10 gaja 1
2. dec 2008 21:08
V skuto zmešaj drobno sesekljano šunko, dodaj malo sesekljanega peteršilja, mlete rdeče paprike in soli ter popra (začinjaš po okusu).
V del skute dodaj zeleno papriko, ki si jo zmečkala s paličnim mešalnikom, dodaj še kakšna sveža zelišča, sol in poper.
V skuto zamešaj malo majoneze in gorčice, začini po okusu (sol, poper, lahko tudi curry, pa ingver).
V skuto vmešaj malo kečapa, dodaj origano, poper, malo soli in olivnega olja.
Skuto zmešaj z bučnim oljem in sesekljanimi bučnicami.
V take košarice lahko nadevaš tudi francosko solato, pa kakšno drugo zelenjavo, zmešano s tunino, šunko, kosi pršuta ...
Tudi losos, vložen v olju, z dodakom kopra in rahlo stepeno sladko smetano bo dobrodošla polnitev za take košarice.
Mamamia
mamamia
2. dec 2008 21:59
Hvala vam za tako hitre odgovore. Obljubim, da bom počasi sprobala čim več različic!! Jadi
4. dec 2008 15:25
lep pozdrav! mene pa zanima, če se ti modelčki kupijo tudi v sloveniji? hvala cvirncek
4. dec 2008 15:39
Jaz si pomagam z modelom za muffine, se pa dobijo slane trotice tudi za kupit. Mamamia
mamamia
4. dec 2008 15:40
Cvirncek, v milerju jih imajo.... Vendelina jr.
4. dec 2008 16:47
a to pol čist na tanko obložiš z listnatim testom in spečeš? modelček za 24 mufinov sm kupla prek neta bannanna
4. dec 2008 18:03
Živjo! Ne morem si kaj, ne da bi... Kvašeno testo namreč, oplemeniteno s praženo čebulo in nakockicano šunkico, buhnedej domači ocvirki!!! Jebeeenti!! Pa sirčki, pa kosmički, pa porčki, in v vsakega olivo ....joj pa svež rožmarinček.... sheembass
4. dec 2008 18:16
ka pa je narobe? a misliš to slane mafine? kr se mi zdi da je tuki bol govora o nadevih za tortice iz listnatega testa bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Pure svedri s paradižnikom in baziliko