4. dec 2008 18:52
Vsi taki modelčki se drugače dobijo tudi v Lesnini v LJ. na Brdu. LP Jadi
4. dec 2008 18:52
Vsi taki modelčki se drugače dobijo tudi v Lesnini v LJ. na Brdu. LP Jadi
4. dec 2008 18:55
Še to... ja tako idejo sem dobila jaz, bannanna. Na tanko z listnatim testom, spečeš potem pa nafilaš z nadevi. Možnosti je drugače precej. Jadi Sporočilo je spremenil(a) Jadi dne 04. dec 2008 18:55:41
4. dec 2008 19:24
Že pečene "modelčke" iz listnatega testa sem videla v Eurospinu.
Pozdrav
Ava
4. dec 2008 19:30
jadi, men je všeč ta ideja. sem ziher da jo bom uporabla. res se sliši u izi. sploh tist nadev od mamamie z bučnim oljem in bučnicami. omg. bom še kake sladke poskusla bannanna_v_slo ;)
28. dec 2008 16:40
torej, je kdo že delal v modelčkih za mafine iz listnatega testa? bi kdo poročal ;)? predvsem me zanima kako debelo zvaljat kr se mi zdi da bi znalo prit debelo ko se speče, torej bi mogla zvaljat čist na tanko? bannanna_v_slo ;)
28. dec 2008 17:32
Sprobano, malo drugače. Zelooo na tahko razvaljano, v pečico pa sem dala kar skupaj z nadevom, kot mini mini pitke. Nadev: skuta, malo kisle smetane, jajce, popečen por, nariban sir in na kocke narezana šunka. Slastno!! Za grižljajček veliki, lepi na pogled. Jadi
28. dec 2008 17:55
uu tole se tud dobr sliši sam sm si že zamisla en nadevček z repi rakcev bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Kremni rezanci s tartufi