Kaj naj naredim

anajana  

član od: 21.6.2007

sporočila: 142

tema odprta - 1. dec 2008 12:30 | ogledi: 1.229 | odgovori: 3

Joj, čisto sem nesrečna. Drugo leto bi morali vpisati otročka v vrtec, zdaj pa smo zvedeli, da ni prostora. In zdaj sploh ne vem, kaj naj naredim. Povsod je že vse polno, sploh pa nismo iz Ljubljane in je za nas tako vse še težje. Saj vem, da nisem edina, ampak tale dan in pa še slaba novica sta me čisto spravila s tira. Kaj smo pa mislili, da smo imeli otroka v začetku leta- vrtec in šola se vendar začneta septembra...

Če ima kdo morda kakšno idejo?

Anajana

anajana

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

1. dec 2008 12:54

Mi smo sina dali k varuški (je bilo drago ampak drugače ni šlo), hčerko kasneje pa k tašči in tastu (za nekaj mesecev). Septembra je potem dobila mesto v vrtcu. Če vse to odpade, pa bi dala vlogo v najbližji vrtec. Ali najbližje službi ali domu, odvisno od tebe. Vlogo pa bi dala še v vrtec, v katerega želiš otročka vpisat. Ko se bo odprlo prosto mesto in če boš še zainteresirana, ga boš vpisala, če ne pa ne. Druge rešitve ne vidim. Si pogledala na spletno stran kako je s prostimi mesti v vrtci v tvoji okolici? Lp, Asja

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

1. dec 2008 13:07

Bi rekla, da ti razen pospešenega iskanja varstva na domu, kaj drugega trenutno ne preostane. Sicer pa preverjanje pri okoliških vrtcih, kot ti svetuje že Asja. Šele ob takih temah se zavedam, kakšno srečo smo imeli, ker sem doma in nam ni bilo treba iskati prostora v vrtcu do otrokovega tretjega leta. Takrat (pa je 12 let nazaj) sploh nisem mogla verjeti "kolegicam" v porodnišnici, da resno mislijo z vpisom otroka v vrtec (oz. na čakalno listo) že takoj po rojstvu. Ker nisem poznala razmer, sem mislila, da pretiravajo, ampak po poročilih znancev, ki imajo dojenčke zdaj, vidim, da je v teh letih kvečjemu še večja gneča. Ja, taka tema je še en razlog, da se jezim na razne "nujnejše" projekte naše države - vojaški oklepniki in podobno.... mamaF - Mojca

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

1. dec 2008 14:00

Je čisto brez veze biti nesrečen zaradi tega. Tako je, sprijazni se s tem in začn i iskati varstvo...še najbolj priročen je "baka servis", če to ni možno, pa boš že nasšla kakšne prijazne tetke, kar malo oglase poglej.

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti