Dober večer.
Zanima me, kje v Ljubljani je sejem, do kdaj bo trajal, kakšne so cene knjig (akcijske ali redne) in ali je vstop prost.
Dober večer.
Zanima me, kje v Ljubljani je sejem, do kdaj bo trajal, kakšne so cene knjig (akcijske ali redne) in ali je vstop prost.
26. nov 2008 20:30
Tule najdeš vse informacije: http://www.knjiznisejem.si/ . Sejem je v Cankarjevem domu (do 30.11.). Vstop je prost, knjige pa so na voljo s sejemskim popustom. roža
27. nov 2008 21:40
Včerajšnje popoldne sem preživela na knjižnem sejmu - skoraj štiri ure. Vsako leto komaj čakam na ta sejem, to je balzam za mojo dušo. Žal knjig skoraj ne kupujem več, nekaj zaradi cene, še večji problem je prostor - vse police in omare so že polne. Zato pa si dam duška na sejmu, skoraj padem v trans, ne vidim drugega kot knjige. Danes so me v službi spraševali, če je bilo veliko obiskovalcev. Sem po pravici povedala, da ne vem, ker so me zanimale knjige, ne pa ljudje Dve razstavni etaži sem si ogledala v miru in temeljito, ko pa sem že odhajala, sem odkrila razstavo še v tretji etaži. To sem pa bolj preletela, ker mi je že zmanjkovalo časa. V glavnem knjige prodajajo s sejemskim popustom, ponekod je popust večji na gotovino. So pa tudi taki, ki popusta nimajo, ampak se mi zdi, da takih ni veliko. iza56
28. nov 2008 12:11
Ne spreglejte, da je sejem v 3 etažah - jaz bi skoraj. Popusti so zelo različni, tudi do 40 % sem videla. NoelKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom