rabim ovitke Knorr kock (goveja, ekstra goveja, zelenjavna, kokošja kocka, kocka z oljčnim oljem in zelišči ali omaka za pečenko) hvala že v naprej
maja979
Temo je spremenil(a) maja979 dne 30. nov 2008 09:10:41
rabim ovitke Knorr kock (goveja, ekstra goveja, zelenjavna, kokošja kocka, kocka z oljčnim oljem in zelišči ali omaka za pečenko) hvala že v naprej
maja979
Temo je spremenil(a) maja979 dne 30. nov 2008 09:10:41
26. nov 2008 10:00
Lepo od tebe, da jih rabiš. In zakaj si nam to povedala? (med vrsticami nekaj piše, preberi.....)
rimljanka - zasebno mnenje
26. nov 2008 10:21
Ja, mm, ampak : prosim, hvala,....in podobne čudežne besedice bi se pa tudi spodobile.....(to pač piše med vrsticami).
rimljanka - zasebno mnenje
26. nov 2008 11:22
Aha Rimljanka. Na tole ciljaš
MM
26. nov 2008 12:33
No, ja, tole smo imeli pri nas v pionirskih časih in deluje.... Kajetan Kovič Pobeg Mojemu sinu iz besednjaka sta pobegnila dva korenjaka. S culo in mulo sta jo pobrala: eden je Prosim, drugi je Hvala. Spekli smo jima debelo potico, spekli kolino in pečenico, Šli po igrače smo v trgovino, karte kupili za cirkus in kino. Prosim in Hvala pa kakor dva mutca, Prosim in Hvala pa kakor dva butca - pa čeprav jima trebuh kruli - raje živita ob kuhani muli. Prosim in Hvala, nesrečna cigana, cula je prazna, mula prodana, Žalostna gresta beračit na tuje, eden se joče, drugi vzdihuje. Pameti bosta v svetu kupila in se ob letu zopet vrnila. Včeraj sta pismo na pošti oddala: Prideva kmalu. Prosim in Hvala. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 26. nov 2008 12:34:24
26. nov 2008 12:55
pesmico se učijo tudi v današnjih časih sicer ti ne morem pomagat,ker teh dodatkov ne uporabljam mi je pa zanimiv naslov,kamor pošlješ anaeva
26. nov 2008 13:27
A veste tisto o možu in ženi, ko je mož ženi zatulil "Žena, pivo!", in je žena rekla: "Kaj pa čarobna besedica na P?", nakar je mož odvrnil: "Pohiti!!!"
Tu nekje smo.
Mamamia
mamamia
26. nov 2008 13:30
... tole pesmico si bom pa jaz spravila, za čase, ko bo prišla tovrstna vzgoja na vrsto... Hvala! vragolin
26. nov 2008 13:44
Mamamia: .
Kajetan Kovič je pa itak car!
Za vzgojo mladine velja: če ti dve besedici starša pogosto uporabljata, tudi v komunikaciji z otroki (smiselno seveda), se je otroci hočeš-nočeš nalezejo . Isto velja za pozdravljanje.
Je pa hecno, ko prideš v službo in čisto nezavedno nadaljuješ s takim načinom komuniciranja, te večina prav čukasto gleda . Moram reči, da sem vsaj besedico hvala morala zato zavesto precej zreducirati.
Cila
26. nov 2008 13:46
Ta pesmica pa bo pomoje prišla meni prav, jo bom spravila in se ti zahvaljujem draga Vendelina jr.. Moj sin si je v drugem razredu upal pokazat srednji prst razredu, pa je trdil, da ni vedel kaj je pokazal (doma se ne pogovarjamo v takem besednjaku), jaz pa ne bodi mama, če ne bi spesnila eno pesem in jo je kazensko naslednji dan povedal pred celim razredom v opravičilo, učiteljica je bila ganjena. Šola mu je bila, kot kaže je padla na plodna tla.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Kakijeva nevesta