14. nov 2010 22:26
jp, sm jih že sept.-okt. videla z Mullerju :)
Pitončica
14. nov 2010 22:26
jp, sm jih že sept.-okt. videla z Mullerju :)
Pitončica
14. nov 2010 22:42
super ste!
pitončica, mogoče veš, če imajo male smrekice in jelenčke?? hvala!
14. nov 2010 23:58
Zadnjič sem videla v Lesnini na Brdu precej tega - za smrekice sem 100%, za jelenčke pa nekje 90%, da me ne bo kdo jagal;) http://vecna-optimistka.blogspot.com/
15. nov 2010 6:34
V Mullerju imajo ogromno modelčkov ... take malo večje oz. normalne velikosti jelenčkov (različnih oblik - samo glave, cel jelen), božičkov, zvezd, zvončkov, sani, ni da ni. Mislim da komad stane 1,50€. Imajo pa potem tudi mini modelčke, so 50c, ampak izgledajo res majhni, tako da ne vem, kako se kaj obnesejo ... Sem pa v Sparu kupila od Fackleman-a za 2€ tako plastično zadevo, ki jo samo povaljaš po piškotih in potem piškoti lepo ostanejo v pekaču. Ima katera izkušnje s tem? Se dobro obnese? Malo me skrbi, ker so na tej plastični predlogi modeli oz izreze za piškote zelo skupaj ... bomo naredili testno peko, pa videli, kako se obnese :) Drugače pa ja, trgovski centri se kar šibijo od modelčkov za peko in drugih pripomočkov ... Jaz že voham Miklavža, mnjama!! tunna http://titabota.blogspot.com/
15. nov 2010 7:09
Imam tako šablono za kekse.Res so modeli kar skupaj sam nimaš zato skoraj nič odpada.Tudi lepo se odstranijo s plastike in,če je res fino testo kar padejo.
Poskusi boš videla kako hitro boš gotova.
kriznana
17. nov 2010 8:27
hvala!!! sem jih že v ponedeljek šla iskat! ene majhne pa sem tudi v antusu dobila.
17. nov 2010 10:10
A kdo ve, kje bi se dalo kupiti take modele?
sara
17. nov 2010 12:18
Ob priložnostih sem jih videla v lidlu ali hoferju .... ali kar v obeh .... zdaj ko se bliža čas peke znajo verjetno spet bit ...
katjushka
17. nov 2010 12:43
Katjushka, hvala, bom pozorna na reklame! :)
saraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Ajdovi svaljki s kislo repo