25. nov 2008 21:17
Zelo lepr moelčke sem videla v Mullerju, modelček za lincer pa ima Mercator. lp regica
25. nov 2008 21:17
Zelo lepr moelčke sem videla v Mullerju, modelček za lincer pa ima Mercator. lp regica
26. nov 2008 19:32
Morska medvedka rada bi kupila kovinski modelček. Sem danes tudi že klicala na Brnčičevo kjer ima trgovino pekarna Vrhnika pa nimajo malih modelov v obliki medvedkov ampak samo velike. Dipsi
26. nov 2008 19:44
Mercator ima modelčke za lincerje, ampak ne takih kot bi jih jaz imela: z nazobčenim robom in tremi luknjicami No vsaj v moji okolici ne, v Ljubljano grem pa čez kak teden... Ne vseh pokupit špelči
26. nov 2008 20:59
Lesnina na Brdu ima očitno kar veliko izbiro - glede na reklamo, ki je danes prišla. Mene pa zanima, če katera ve, kje bi lahko dobila modelček v obliki solze. V Pekarni Vrhnika jih nimajo, v Mullerju tudi ne, ravno tako ne v Merkurju. No očitno semsi kar sama odgovorila. Moycaa
26. nov 2008 21:04
V Lesnini ni da ni. Za solzo pa res nisem prepričana ali jo imajo. Če si iz Ljubljane res ni problem skočit tja. lp Vesna
26. nov 2008 22:05
Ja nb, sem tale link že odkrila in sem hotela naročit deteljico, smrečico, lunco in zvonček - so imeli na internetni strani v ponudbi. In so mi odgovorili, da deteljice nimajo - rok dobave 3 tedne, zvonček imajo samo velikost 7 cm - naročila sem pa 5 cm. Smrečico in lunico pa lahko dobim. Za komplet solzic - misli, da je cca 7 modelčkov v obliki solzic pa so mi tudi odgovorili, da je rok dobave 3 tedne. Sicer so zelo prijazni, vendar zakaj oglašujejo izdelke, ki jih nimajo na zalogi? ok, pa sem se izkašljala! Moycaa
26. nov 2008 22:12
Sama zdaj sicer res že par mesecev nisem bila tam, kadar pa sem bila je bila izbira precej velika. Verjamem pa, da vsega kar imajo v ponudbi na netu res nimajo v zalogi. Verjetno se pa vsaj kakšne božične motive sedaj da dobit. Bom šla preverit, če ne v petek, pa prihodnji teden 1x sigurno, pa potem poročam, če ne bo že kdo drug prej. Nena
26. nov 2008 22:23
A bi lahko, prosim preverila za deteljico in solzico? Hvala! Moycaa
26. nov 2008 22:48
Ni problema. NenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Hempy polenta