A kdo ve, kje se da kupiti kakšne nenavadne modelčke za peko keksov (oblika snežaka, dedka maraza.... Ali več oblik zvezdic...
Za odgovore se priporočam in zahvaljujem.
Stromarka
A kdo ve, kje se da kupiti kakšne nenavadne modelčke za peko keksov (oblika snežaka, dedka maraza.... Ali več oblik zvezdic...
Za odgovore se priporočam in zahvaljujem.
Stromarka
25. nov 2008 8:19
skoraj v vseh merkatorjih,marketih,šparih,...... celo rutardipo,..... anaeva
25. nov 2008 8:22
v tem času so skoraj v vsaki trgovini ne moreš zgrešiti macek muri
25. nov 2008 11:05
po mojem je najbolj pestra in zanimiva izbira v mullerju. kruhy
25. nov 2008 11:10
Se strinjam s kruhy, danes šibam pogledat kaj je letos novega :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
25. nov 2008 14:30
katka, v primerjavi z lani nič posebnega, sem ravno prišla ven...
25. nov 2008 17:07
Že punujajo ene tri tedne modelčke v Mullerju pa je že kar pozbrano....
25. nov 2008 19:28
Kje bi kupila modelček za piškote v obliki medvedka? Sem pogledala že v Sparu, Mercatorju, Mullerju , Rutarju, Dipotu pa ga nikjer nimajo.Mogoče pa ve katera od vas kje naj še pogledam. Dipsi
25. nov 2008 19:36
Dipsi: jaz sem jih ravno danes videla v Mercatrju. Bele barve. Je pa cel komplet (še druge oblike).
Lansko leto sem medvedke zasledila v Avstriji.
Pogledaš lahko tudi v lesnini.
MM
Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 25. nov 2008 19:36:39
25. nov 2008 20:16
Jaz imam pa res smolo - vedno zmanjka... Že lep čas si poskušam kupiti modelčke za lincerje s tremi luknjicami, pa jih ne najdem. Mogoče mi jih bo pa Miklavž prinesel ;) špelči
25. nov 2008 20:17
Stromarka je napisal/a: |
A kdo ve, kje se da kupiti kakšne nenavadne modelčke za peko keksov (oblika snežaka, dedka maraza.... Ali več oblik zvezdic... Za odgovore se priporočam in zahvaljujem. Stromarka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom