3. nov 2009 9:25
Ja Vendy, če skos govorijo o ogrevanju ozračja, jaz pa verjel, da mi bo ( to zimo ) podstavek še prav prišel.
ežoj
3. nov 2009 9:25
Ja Vendy, če skos govorijo o ogrevanju ozračja, jaz pa verjel, da mi bo ( to zimo ) podstavek še prav prišel.
ežoj
3. nov 2009 9:29
Mi pa danes praznujemo 4. RD in je nadebudnež silno ponosen, ker je za RD dobil sneg :)
Atina
3. nov 2009 9:29
petardica je napisal/a: |
Tudi pri nas sneeeeeži a ne Ognjič???Prav lepo je in možek m i je šel po zimske gume.. petardica |
3. nov 2009 9:42
Atina je napisal/a: |
Mi pa danes praznujemo 4. RD in je nadebudnež silno ponosen, ker je za RD dobil sneg :) Atina |
3. nov 2009 10:03
Kolega Ežoj, ja , mislim da nisva daleč narazen ampak pri meni še ni nič pobelilo. Do sedaj. Se pa na enem izmed okoliškiih hribov vidi vse belo tko da se mi bliža. je pa pogled na tvojo drugo fotko mnogo ampak res mnogo bolj prijazen in obetaven in ravno sončnik daje piko na i . Ni kaj, lepo je pri tebi. LP hedonist
3. nov 2009 10:20
Lep pozdrav tudi iz zasnežene Straže. Padajo drobne, kar goste snežinke. Zelo lepo bi bilo, če bi takole snežilo tam okoli Božiča. pšeničnik
3. nov 2009 10:25
ežoj je napisal/a: |
Ja Vendy, če skos govorijo o ogrevanju ozračja, jaz pa verjel, da mi bo ( to zimo ) podstavek še prav prišel. ežoj |
3. nov 2009 10:26
V postojni tut full sneži, pa okol je vse lepo belo. Smo rabl mal več časa k ponavadi za v službo, k nimam zimskih gum, sej se tut počas daleč pride... edin to je problem, k mam moje čevelčke vse premočene, pa bom čist zmrzlna v službi... Lp mina20
3. nov 2009 10:29
Sneg? pri nas dežuje
lp goga
3. nov 2009 10:58
Ljubljana je bela sama po sebi, zato menda dodatne beline snega danes (še) ni deležna.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin