24. nov 2008 21:26
Pri nas ga še ni in ga tudi nič ne pogrešam. Ko bi vsaj tako ostalo. buča
24. nov 2008 21:26
Pri nas ga še ni in ga tudi nič ne pogrešam. Ko bi vsaj tako ostalo. buča
24. nov 2008 22:29
Na Pohorju rahlo dežuje....o snegu niti duha, niti sluha! Nena-morje
25. nov 2008 4:32
Oh ta sneg... res ga ne maram. Lepo ga je videti samo in izključno 24. in 25 decembra, ko so božični prazniki (pa še doma smo in ni treba z avtom nikamor). Pri nas ga je padlo za vzorec ampak ravno toliko, da sem šla včeraj vsa živčna iz službe.
Lep dan in veliko se smejte
25. nov 2008 7:32
Marna je napisal/a: |
Juhu, pa je tuuuuuuuu! Marna http://marna.moj-album.com/ |
25. nov 2008 9:45
Reca je napisal/a: |
Zaradi mene, če ga nikoli več ne vidim. lp Vesna |
25. nov 2008 10:00
Simona84 je napisal/a: |
Oh ta sneg... res ga ne maram. Lepo ga je videti samo in izključno 24. in 25 decembra, ko so božični prazniki (pa še doma smo in ni treba z avtom nikamor). Pri nas ga je padlo za vzorec ampak ravno toliko, da sem šla včeraj vsa živčna iz službe. Lep dan in veliko se smejte |
Ja, se strinjam, prav nič ga ne rabimo. Od 24. 12. do 6.1. morda ene 10 cm, drugače ga grem pa raje v hribe pogledat.
Sem se včeraj spet > 2 uri vozila iz službe namesto 30 min...
Nasja
3. nov 2009 6:55
Zima, zima je prišla! Kako lepo sam, še boljš bi blo če bi bili lahko doma in ne bi bilo treba v službo! zima13
3. nov 2009 7:33
Zima? Kakšna zima, kje pa ti živiš?
ežoj
3. nov 2009 8:08
Kako lepa slikca ežoj! Čist za mojo dušo. Saj zunaj je ravno tako, samo da sneži na ful.... zima13
3. nov 2009 8:56
OK Ežoj, pa kje ti živiš ? Tole men zgleda ko Sibirija in me zazebe že, ko samo vidim takle eksterier. No men ni nič kaj v redu da se bo začelo tako vreme, pa sneg, pa plundra, pa mraz za znoret.... Edino, kar je kul je smučanje, ampak kaj ko je vse manj časa tudi za te vrstne aktivnosti. Nič, se bomo pač prilagodili in čakali na pomlad zeleno, pa na sonček, pa rožice, itd. LP hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami