neznan uporabnik
28. nov 2010 14:36
Jampina!!!! Če bi se znala teleportirat, bi bla zdej že pri tebi!!!
Eden lepših pogledov je pogled na polno drvarnico!
japaja
neznan uporabnik
28. nov 2010 14:36
Jampina!!!! Če bi se znala teleportirat, bi bla zdej že pri tebi!!!
Eden lepših pogledov je pogled na polno drvarnico!
japaja
28. nov 2010 16:10
Tale cvetoči paradižnik pa kljubuje snegu, letnemu času in zdravi pameti.
nola
28. nov 2010 16:24
jampina je napisal/a: |
Pr nas tud mede,pa me prav nič ne skrbi,smo v četrtek napolnili skrinjo ,pa mal alkota so nam pripeljal,moka je tud na zalogi,drvarnico smo pa tud napolnil za dve zimi.Tak ,da tisti ,ki vas skrbi kako boste prišli v dolino,pridite k men ,sem v gričih doma, naredili,pa še kakšno! jampina |
jampina, evo že grem, prihajam, ko boste delali , vas počakam na toplem s . Upam, da se japaja ta čas nauči teleportirat!
ežoj
28. nov 2010 17:11
men je teleportacija blazno dobro uspela, ko sem se premaknil od peči do hrane na mizi, naprej pa nekako ne potegne. a ma kdo kakšn nasvet? janko1
28. nov 2010 18:14
Vse to s je sicer zabavno, vendar pa se moramo nekatiri jurti spustiti v službo
arima
28. nov 2010 18:58
Prite prite,zdej je že spluženo ,snežak čaka še po celem parkir placu,pa klobase so tud na degustaciji.......Janko1,imamobčutek da se grozno "sekiraš",ker se ti je zataknilo pri mizi??Japaja:v križišču zavij na srednjo pot,ker če slučajno zaviješ po zgornji prideš do pretvornika,tam pa postrežejo le z osmimi programi(ne meniji!!!!) pa še kurijo bolj švoh,pogled na Idrijo v večeru je pa gratis! jampina
28. nov 2010 19:05
Ežoj,pa prosim če prnseš ta fino pilo,da ga bomo lažje pili(l) pri mizi,seveda samo v eno stran,ker če bo pretiravanje bomo na koncu izgledali kot jampina
28. nov 2010 19:08
Multi vitamin,a ti pšljem naslov,ga boš utipkal v Garmita,pa boš prej pr meni!Teleportacija v slabem vremenu rada zajebava!! jampina
28. nov 2010 19:12
mi pa za en avto zimskih gum ne dobimo nikjer, so naročene že 14 dni pa ne vedo povedati kdaj jih bodo dobili. Bomo meli jutri kar težavo s transportom in razvozom mladeža.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira