3. nov 2009 22:29
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
pri nas pa 20 stopinj in Vanja |
Vanjaaaa, zdaj bo pa jaz . Jaz pa sem že začela čakati pomlad (tale depresivni november bi najraje kar prespala).
Mojca
3. nov 2009 22:29
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
pri nas pa 20 stopinj in Vanja |
Vanjaaaa, zdaj bo pa jaz . Jaz pa sem že začela čakati pomlad (tale depresivni november bi najraje kar prespala).
Mojca
4. nov 2009 4:39
pri nas pa se vedno nad 35! slepakura
4. nov 2009 7:55
slepakura je napisal/a: |
pri nas pa se vedno nad 35!slepakura |
Ja madona, kje si pa ti doma? Nekje v tropih?
Pa drugač, nekam redko se oglašaš zadnje čase, a si se kam preselila?
ežoj
4. nov 2009 9:07
Komaj čakam da mine zima in vse povezano z njo! buča
4. nov 2009 9:25
buča je napisal/a: |
Komaj čakam da mine zima in vse povezano z njo! buča |
Jaz tudi!
ežoj
4. nov 2009 13:49
ežoj je napisal/a: | ||
Ja madona, kje si pa ti doma? Nekje v tropih? Pa drugač, nekam redko se oglašaš zadnje čase, a si se kam preselila? ežoj |
4. nov 2009 15:39
Pa je tam kjer si Slepakura, še kaj prostora zame ? Veš , čedalje bolj mi gre na jetra tale mraz , vlaga in vse ostale umazane podrobnosti ki jih s seboj prinaša zima, november je itak depresiven in sivnjsko žalosten mesec tako da bi jaz kar nekam odšel. In ja, ko slišim , da imaš čez trideset stopinj se mi pri srcu milo stori. Sem ti fovš. Grozno fovš. In takoj zamenjam s tabo kislo zele pa koline , pa še kuhan vin če češ...... hedonist
5. nov 2009 19:07
Ha, ha, ... se pridružujem hedonistu.Tudi jaz kar nič ne maram zime in mraza. Rajši imam toplo in pa morje... regina
26. nov 2010 8:52
pri nas pa že sneži!!!! gerna
26. nov 2010 9:01
Gerna, a ti pa v sako leto odpreš sezono sneženja na kulinariki?
Pri nas pa sonček, bog daj, da bi tako ostalo vsaj še ena 2 tedna...
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom