Naj se vam najprej predstavim. Sem tigrast mucek, star okoli pet mesecev. Pred slabima dvema mesecema me je nekdo tako močno brcnil, da mi je zlomil medenico. Ker nisem imel lastnikov, ki bi me odpeljali k veterinarju, da mi poškodbo, ki so jo spremljale hude bolečine oskrbi, so mi živci na zadnji desni tački odmrli, tako da zdaj tačke ne morem uporabljati. Pred trgovino, kjer so me hranile prijazne trgovke, sta me našli Neja in Tina, ki sta mi bile pripravljene pomagati. Poklicali sta Društvo za zaščito živali v Novem mestu, ki je odobrilo amputacijo moje tačke, saj bi drugače lahko prišlo do zdravstvenih zapletov. Tako bom operiran in kastriran v ponedeljek, 24. novembra. Doma mi ne moreta nuditi, ker imata doma mačke, ki me ne marajo, tako da me bo v začasno rejo vzela gospa, ki mi lahko nudi dom samo do 20. decembra. Kot veste bo v tem času zunaj mrzlo in glasno, saj se bližajo prazniki, ki jih ljudje proslavljajo s pokanjem petard.
Sem zelo prijazen, igriv in nič izbirčen glede hrane, druge muce me ne motijo. Kljub temu, da bom imel samo tri tačke me to ne bo oviralo pri hoji, skakanju in igri, saj že sedaj uporabljam samo tri.
Zato vas prosim, če mi lahko nudite topel dom, ali pa vsaj pošljete naprej sporočilo svojim prijateljem. Mogoče se mi tam nasmehne sreča.
slike: http://picasaweb.google.com/otinchy/Mucek#
Kontakt: 031 677 407