Otrokom bi za praznike rada sama potiskala majice s pribljubljenimi slikam.Zanima me, če katera ve, kje bi se dalo dobiti majice z dolgimi rokavi ali puloverje- bombažne, bolj ugodno. Otroci so stari 8,9 let
Hvala.
Otrokom bi za praznike rada sama potiskala majice s pribljubljenimi slikam.Zanima me, če katera ve, kje bi se dalo dobiti majice z dolgimi rokavi ali puloverje- bombažne, bolj ugodno. Otroci so stari 8,9 let
Hvala.
21. nov 2008 10:05
Zelo enostavno. Poiščeš tiste firme, ki itak prodajajo majčke za potisk - to so pa ponavadi tiste firme, ki prodajajo poslovna darila. Greš lepo na "najdi.si" ali pa guglaj "poslovna darila", "trgovina s poslovnimi darili"...itd in ti bo marisikaj ven zletelo. Ali pa vprašaš za dobavitelja majčk vsako večjo firmo v Sloveniji - kličeš na njihov marketing in ponavadi po dveh preusmeritvah vedno najdejo tistega, ki je po marketingih večjih firm zadolžen za nabavo propagandnega materiala in ti potem da kontakte. Vendelina jr.
21. nov 2008 10:07
v MB je to Habeco na Kavčičevi Začetnica
21. nov 2008 14:38
V Celju so po tem znani Marines - imajo sedaj tudi svojo trgovino na Kidričevi, zraven Kalie in za Hoferjem. lp, vanjatajnsek
21. nov 2008 15:00
Na Cekjskem je zelo kvaliteten Tristis iz Latkove vasi-Prebold toppy
21. nov 2008 19:17
Euroton. btc, ljubljana, pri rdeči hali, majo se od Fruit of the loom, zelo ugodno.
lp
Pitončica
22. nov 2008 14:03
Hvala lepa vsemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Jagodni semifreddo