21. nov 2008 12:00
Čestitam! Zdaj pa bi lahko za nas, s kulinarike, odprla ordinacijo. Se hecam. Lp Talija
21. nov 2008 12:00
Čestitam! Zdaj pa bi lahko za nas, s kulinarike, odprla ordinacijo. Se hecam. Lp Talija
21. nov 2008 12:09
Čestitam in se veselim s teboj, ko bodo pa v ustih težave, se pa javim, pa izmenjava takrat še kakšno kulinarično izkušnjo. Sicer pa tudi jaz bom, upam da, v tem šolskem letu kronala moj študij z diplomo. Sicer ne bom imela tako zavidljivega naziva, je pa vseeno bilo veliko vloženega truda, ker sem se k zadevi spravila ob otrocih, gradnji, skoraj dveh službah............, ampak bo, z dobro voljo zmeraj "rata". Prijetno uživanje in sproščanje v veselem decembru. Pekarica
21. nov 2008 12:18
Iskrene čestitke tudi od mene, v decembru obilo "uživancije" in žura v nulo, januarja pa veselo na delo. Vse dobro in obilo uspehov, takšnih in drugačnih! Karjolca
21. nov 2008 12:23
Iskrene čestitke!!!! mamaF - Mojca
21. nov 2008 12:27
Čestitam! Vem, da boš super zobarca. Ko bom slabe volje, pridem k tebi, odprem usta, mozeg na pašo, pol imaš pa tko dober občutek, ko ti porihtajo kakšen zob, pa če je potreben al pa ne.
21. nov 2008 12:54
Čestitke tudi z moje strani !!! mehurček
21. nov 2008 12:57
Malce brskam po spominu, nekdo od slovenskih pevcev je prepeval, da je zaljubljen v zobozdravnico. Kdo je to bil, se še kdo spomni? riba-ribica
21. nov 2008 12:57
Čestitke tudi od mene in veliko veselja pri delu ursula-ce
21. nov 2008 13:07
Čestitke in veliko užitkov ob delu! riba-ribica: Andrej Šifrer je prepeval: Zaljubil sem se v svojo zobozdravnico, le kako naj zdaj to ji povem ...
21. nov 2008 13:08
Č e s t i t a m! Spočij si od študija in uživaj, zaslužila si si. Želim ti veliko dobrega in veliko uspehov v poklicu, ki si ga izbrala, seveda pa tudi v privatnem življenju naj ti bo s čim več rožicami postlano. PS V svojo zobozdravnico pa je bil zaljubljen Andrej Šifrer. dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Bučni pire iz rumene buče