20. nov 2008 14:13
Nikakor se ne morem strinjati s trditvijo, da je vseeno kakšen telefon izberemo oz. da so si vsi bolj ali manj podobni. Sama sem 1,5 meseca izbirala svoj novi telefon. Najprej po tehničnih lastnostih, dodatkih, firmi,... Nato je prišel na vrsto dizajn (tud mi ni blo ravno vseeno), potem pa brsanje po raznih forumih, da sem si pridobila neko splošno mnenje uporabnikov o konretnem telefonu. Vpišeš v brskalnik telefon, ki te zanima in poleg besedo: mnenje, nakup,...
Da bi se pa bluetooth uporabljal le za oz. večinoma za sinhronizacijo s avtoradiom, se pa tud ne morm strinjat. To verjetno velja za povprečnega uporabnika, ki ima telefon le za klicanje in občasne sms-e. Bluetooth je obvezna izbira (vsaj zame) že iz zdravstvene ozaveščenosti, glede sevanja telefonov in pa ozaveščenosti glede varne vožnje (ker priznajmo si, da se le redki lahko uprejo zvonenju telefona med vožno, da se ne bi oglasili), torej uporabe bluetooth slušalk.
Moraš pa vedeti, da ti novejši telefoni z bolj zahtevno elektoniko, niso niti približno tako trpežni, kot starejši. Imajo pa telefoni po cele serije kakšne "napake" in za te izveš, ko se malce bolj pozanimaš za konktreten model. Ni pa ravno slabih telefonov na tržiščiu.
LP
»The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«