Džabest in lg telefon

neznan uporabnik

tema odprta - 20. nov 2008 11:51 | ogledi: 3.841 | odgovori: 12

Pri mobitelu sem zasledila novo ponudbo, ki bo nasledila Itak paket, imenuje se DŽEBEST. V ponudbi so predstavljeni 4 telefoni. Zanimam se za LG KS360 etna. Vedno sem imela Nokie tako da z LG nisem niti malo seznanjena, tako da me zanima če ima kdo LG telefon, če so zadovoljni z to firmo telefona, če imajo zahteven meni...

hvala za odgovote

lovebeyba

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. nov 2008 12:03

Tebi se morata pa tako mobilni operater kot proizvajalec zahvaliti za tole... Glej, mobilec kot mobilec. Tipkovnico ima vsak, zaslon tudi, toliko in toliko milijonov točk za fotke tudi, USB kabel baje tudi dobiš, eventuelno še Bluethooth (pa večina ga itak uporablja samo za sinhronizacijo z avtoradiom, kam pa pridemo, če se vsi vražji klici in vsa sporočila preusmerjajo in se da človeka VEDNO dobiti...) in to je to. Eni aparati imajo večje fonte, eni imajo bolj hecne ikone pa blazno ensotavno pošiljanje SMS-jev, po drugi strani pa blazno dolg postopek za shranjevanje vizitk.....skrakta bolj kot se spreminja, bolj je ista stvar. To je potrošna roba. 2 leti zdrži vsak aparat, potem se pa, ne glede na znamko začne čudežno kvariti. Pa kakšna ploščica odstopi, pa polnilec se pokvari, pa kajpavem kaj še. In takrat ima operater vedno na zalogi kak drug atraktiven paket in potem dobiš nov telefonski aparat..... Vendelina jr.

neznan uporabnik

20. nov 2008 12:10

ni bilo mišljeno kot kakšna reklama vendelina se čisto strinjam z napisanim, ampak to na splošno če je to ok firma... jaz za sagema pravim da ga nebi imela nikol...imela sem 2 sagema pa na obeh je po nekajmesečni uporabi "crkno" mikrofon... tako na splošno tudi sprašujem za LG lovebeyba

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. nov 2008 12:14

Bejb, meni se je pa ena dbestična in iskana nokia kvarila stalno, zamenjala več polnilcev, ena je pa zdržala padec s police v kabini in tri leta razgovorov...in na temelju teh dveh izkušenj o omenjeni znamki ne morem nič splošnega reči..... Vendelina jr.

neznan uporabnik

20. nov 2008 12:19

čisto možno...včasih lahko pride kaka serija telefonov ko niso za nikamor pa je ne vem kaka popolna firma...jaz po 3 nokiah nimam slabih izkušenj.. lovebeyba

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

20. nov 2008 13:03

Vendelina jr. je napisal/a:
2 leti zdrži vsak aparat, potem se pa, ne glede na znamko začne čudežno kvariti. Vendelina jr.
Mi smo imeli enega Ericsonna do prejšnjega tedna. Bil je star kakih 6-7 let, preživel je kopanje je v Muri in kar nekaj padcev. Zdaj pa je baterija "crknila", na kablu pa še vedno dela. LG so čisto OK telefončki. K

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

20. nov 2008 13:11

Mene pa bolj zanima ugodnost paketa - v čem je boljši in če je ful Džebest - v čem je "caka"? lp, vanjatajnsek

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

20. nov 2008 13:46

Na spletni strani mobilnega operaterja je vse razloženo. Kaj, kako in za koga. LP

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

20. nov 2008 14:13

Nikakor se ne morem strinjati s trditvijo, da je vseeno kakšen telefon izberemo oz. da so si vsi bolj ali manj podobni. Sama sem 1,5 meseca izbirala svoj novi telefon. Najprej po tehničnih lastnostih, dodatkih, firmi,... Nato je prišel na vrsto dizajn (tud mi ni blo ravno vseeno), potem pa brsanje po raznih forumih, da sem si pridobila neko splošno mnenje uporabnikov o konretnem telefonu. Vpišeš v brskalnik telefon, ki te zanima in poleg besedo: mnenje, nakup,... Da bi se pa bluetooth uporabljal le za oz. večinoma za sinhronizacijo s avtoradiom, se pa tud ne morm strinjat. To verjetno velja za povprečnega uporabnika, ki ima telefon le za klicanje in občasne sms-e. Bluetooth je obvezna izbira (vsaj zame) že iz zdravstvene ozaveščenosti, glede sevanja telefonov in pa ozaveščenosti glede varne vožnje (ker priznajmo si, da se le redki lahko uprejo zvonenju telefona med vožno, da se ne bi oglasili), torej uporabe bluetooth slušalk. Moraš pa vedeti, da ti novejši telefoni z bolj zahtevno elektoniko, niso niti približno tako trpežni, kot starejši. Imajo pa telefoni po cele serije kakšne "napake" in za te izveš, ko se malce bolj pozanimaš za konktreten model. Ni pa ravno slabih telefonov na tržiščiu. LP »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

20. nov 2008 14:31

Džabest: plačaš 15 evrov in za to dobiš: 1000 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja, 200 minut pogovorov v druga slovenska omrežja, 1000 poslanih SMS-ov in MMS-ov, 1 GB prenosa podatkov. Ponudba je omejena s starostjo (15-30 let). Sliši se zanimivo in je za premislit. Meni pa je najbolj pomemben videz telefona, potem cena in izkušnje drugih uporabnikov. Odločam se po tem vrstnem redu, ampak nobeden od kriterijev ne sme ostati neobkljukan. Zaenkrat sem več kot zadovoljna s Sony Ericssonom S500i. kletka

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

20. nov 2008 15:19

Imam LG chocolate. Ne priporočam. Določene funkcije so tako zakomplicirane, da je joj... Pa slabo "vleče", v glavnem, jaz se m bila razočarana in ga ne priporočam.

Čeprav je pa res, da je že kar nekaj dvometerskih padcev preživel...

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti