Sušilni stroj

ev_nina  

član od: 13.5.2007

sporočila: 9

tema odprta - 18. nov 2008 16:29 | ogledi: 3.545 | odgovori: 16

Pozdravljeni,

še minulo zimo smo sušili perilo na podstrešju in je blo vse super. Letos smo opremili tudi ta del hiše in je naenkrat zmanjkalo prostora za sušenje perila.

NUJNO potrebujemo sušilni stroj. Prosim za nasvete, na kaj naj bom pri nabavi pozorna. Cenovni razpon med artikli je precejšen in nisem prepričana do kje se splača it.

Hvala za pomoč in lep dan še naprej!

ev_nina

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

18. nov 2008 16:43

Elektrolux je te dni predtsavil sušilni stroj, ki obenem še ravna perilo. Mamamia

mamamia

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

18. nov 2008 17:17

mamamia je napisal/a:

Elektrolux je te dni predtsavil sušilni stroj, ki obenem še ravna perilo. Mamamiamamamia

Tudi zlika in pospravi v omaro? Kje ga imajo??????????????????????????????

rimljanka - zasebno mnenje

Maja_Klan  

član od: 2.3.2006

sporočila: 8

18. nov 2008 18:47

Ta elektroluxov sušilni stroj imam že skoraj leto dni in vam povem, da ga ne bi zamenjala za nič na svetu; da, tudi "zlika" perilo. Vredno vsakega denarja. Maja

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

18. nov 2008 19:21

Pazi, da bo kondenzacijski. Pa glede na to, da se dobijo že taki, v katere gre tudi 6 ali celo 7 kg perila, bi bila jaz še na to pozorna. Plus še na nekaj sem se spomnila, če ga slučajno pozabiš izklopiti, je še fajn, da ima to funkcijo, da se boben kljub temu, da je stroj s sušenjem končal, od časa do časa zavrti in dovaja hladen zrak noter, tako se perilo ne mečka in ostane sveže. Govorim iz lastnih izkušenj, ker je bilo pri nas suho perilo tudi tri dni v sušilcu (pozabljivost).

PS Je pa na Tv opaziti reklamo za tale sušilec, noter gre menda celih 9 kg perila:

http://www.mojedom.si/default-76,5108.html

Drugače imamo mi Boscha,kaj pa drugega. Starejšo varianto tega modela:

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1959_71055

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

30. nov 2008 13:09

Sedaj se dobi sušilni stroj tudi na Tušove zvezdice ,(Ariston). Ali ga je kdo že kupil ? Kako se obnese je uredu? Milži

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

30. nov 2008 16:57

rimljanka je napisal/a:

mamamia je napisal/a:

Elektrolux je te dni predtsavil sušilni stroj, ki obenem še ravna perilo. Mamamiamamamia

Tudi zlika in pospravi v omaro? Kje ga imajo??????????????????????????????

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje
Pa po možnosti še dobro izgleda in zna plesat? Takega bi pa tudi jaz takoooooj imela!!! @ev_nina, brez zamere, tako depresiven dan je, da se malo hecam. Sucer pa ga sama nimam, prijateljica pa je lani kupila Gorenjevega in je zadovoljna. Ugotavlja le, da nekatere majice in trenerke (skratka stvari iz jerseya) sčasoma postajajo vedno manjše in krajše in to odkar jih suši v sušilcu. Ali se še kateri od vas to dogaja? mamaF - Mojca

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

30. nov 2008 17:44

Jaz se svojih trenirk ne upam sušiti v stroju, že tako težko dobim dovolj dolge iz sušilca so pa kod da bi stala v vodi.

lp

mizarka

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

30. nov 2008 20:26

Tudi sama nimam sušilnega stroja, moja sodelavka pa je prejšni teden v BIG Bengu kupila nek najnovejši model in zanj plačala okrog 1400 €, pravi, da ima neverjetne funkcije, varčen, torej skoraj tak kot ste si ga prej zaželele. Meni se zdi to zelo vrtoglava cena za sušilni stroj, ne vem kaj menite ve, ki imate z temi stvarmi izkušnje. Jo bom pa jutri vprašal za proizvajalca, ker si nisem zapomnila, sicer me tudi zanimalo ni, ko sem slišala za ceno. Lp sonce sonce51

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

30. nov 2008 21:20

Pozdravljeni SONCE.Tud sam imam sušilni stroj,ki je vreden skoraj tok k je dala tvoja sodelavka!To je znamka od Nemškega proizvajalca MIELE.Verjetn si zasledila,že njihove stroje v trgovinah.Sem pa z njim prezadovoljen.Od kar ga imam,se mi ni še nobeno oblačilo poškodovalo,ali skrčilo kot ste napisale tuki.Vse sušim na nizki temperaturi,z podaljšanim sušenjem.In se perilo ne skrči,ker ni tok vroče v stroju. Sem pa letos tud kupil,pralni stroj,od znamke Miele.Model W 3985 Navitronic,Za njega sem odštel kar 2097 eur.Pa mi ni žal res,ker je stroj res vreden svojga denarja.Ker ti za ta denar tud,dela tko k mora.Dela popolnoma tiho,Ker je profesionalen pogon,brez nadležnih ščetk k cvilijo.Lahk si sam sestaviš,in shraniš programe,k jih najbolj uporabljaš.Določiš željeno število obratov centrifuge od 400 do 1800.In še mnogo ostalih nastavitev.Ogledate si ga lahko na (www.miele.si) Lahk pa rečeš,tvoji sodelavki,da se je pametno odločla,da je kupla ta stroj,seveda če je od te znamke. lp Miele

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti