19. nov 2008 10:46
Da malo vstran skrenem - si predstavljate, kako bi bilo, če bi te težave pestile naše moške . Vsak mesec - 40 let
Cila
19. nov 2008 10:46
Da malo vstran skrenem - si predstavljate, kako bi bilo, če bi te težave pestile naše moške . Vsak mesec - 40 let
Cila
19. nov 2008 11:07
Cila, moj bi bil tečen kot driska.
tulka
19. nov 2008 11:51
Cila je napisal/a: |
Da malo vstran skrenem - si predstavljate, kako bi bilo, če bi te težave pestile naše moške . Vsak mesec - 40 let Cila |
Poznam moške, ki zanjo prenašati hude bolečine bolje kot ženske, tako da absolutno to ne velja za vse.
Anamarija
19. nov 2008 11:56
Ne vem, ali obstaja še kaj absolutnega, razen absolutne ničle.....
rimljanka - zasebno mnenje
19. nov 2008 11:59
tulka je napisal/a: |
Cila, moj bi bil tečen kot driska. tulka |
moj pa kot miši
Ognjič
19. nov 2008 12:03
mislim, da so bolečine rahlo povezane z vegarijanstvom. vsaj pri nas je tako. Jaz imam ob menstruaciji zelo malo krvi (za vse tri -štiri dni bi en tampon zadostoval; toliko da si predstavljate kako malo je to) zato jem tabletke. Hči, ki je meso, teh težav nima (veliko več krvi, skoraj brez bolečin) ne bom trdila, da je moje mišljenje pravilno (vendar, če se prav spomnim sem nekoč že brala nekaj podobnega na to temo) klavdija
19. nov 2008 12:11
Nekaj ima pri tem tudi sam genetski zapis, torej dednost. Moja mami se je, ko je bila mlajša vedno hodila z vaškimi prijatelji kopat v bližnji bazen, ki je imel vodo direktno iz izvira. Torej veste koliko približno je bila voda, mrzla ko vrag bi temu jaz rekla. In takrat so si vse punce prehladile jajčnike, in to tako fajn prehladile. Moja mami je imela težave z menstruacijo do poroda, sedaj je v redu, je pa bilo pri njej tako, ko še niso poznali tablet in vsega anti bolečinskega, da so se dekleta pač napile domačega žganja in prespale 2 dni, potem pa je bilo bolje. Ne predstavljam si obupane mame, ki svojemu otroku toči žganje, le da bo bolečina manjša, ker se spomnim kako je moja mami ležala ob meni in jokala z mano, te materinske bolečine in skrbi ne bom nikoli pozabila. Še dobro da imamo medicino, je pa pri meni tako, da se drugače zelo izogibam raznoraznim tabletom ker je vse lažje preživet kot pa te bolečine, tako je pri meni osebno. Prehrana in telesna aktivnost pa lahko le pozitivno vplivajo. nitta
19. nov 2008 12:52
rimljanka je napisal/a: |
Ne vem, ali obstaja še kaj absolutnega, razen absolutne ničle..... rimljanka - zasebno mnenje |
Bi se našla še absolutna vrednost v matematiki, absolutna višina v geografiji, absolutna vlaga v meteorologiji, absolutna ljubezen...za slednjo pojma nimam, če res obstaja še kje drugje kot v romantičnih glavah...
LP, V.
19. nov 2008 21:57
hehehe, absolutna ljubezen - mam do otrok???????
LP
cervus
19. nov 2008 22:38
Mesa ne jem in imam neboleče in zelo močne krvavitve. Ko pa se veliko prehranjujem zunaj seveda " brezmesno" pa nastopijo hude menstrualne bolečine. Mogoče je kriv tudi stres? Pa veliko absolutne ljubezni. lp, pinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Suzanine palačinke