18. nov 2008 12:01
Ko se je pri meni pojavila prva menstruacija, se je začelo psihotično življenje, nikoli več nisem čisto sproščena, sedaj pomaga to, da imam kontracepcijske tabletke, pomaga pa zato, da si naštimam menstruacijo v soboto, tako da lahko soboto in nedeljo doma ležim pod vplivom močnih tablet seveda, sedaj imam Diclo Duo, sem pa pred pol leta menjala kontracepcijske tabletke, tako da imam zdaj take ki imajo drug hormon kot prejšnje in se je stanje zelo izboljšalo, prejšni mesec je bil najsrečnejši dan v mojem življenju, prišla sem na wc in videla da imam menstruacijo, kako je to lep občutek. Vse je odvisno od njene ginekologinje, sama sem jo menjala in ta ki jo imam sedaj je taki angelček, ker vemo že kako je zoprno iti tja na pregled, potem pa je še doktor neprijazen-huda kombinacija. Z dobrimi mislimi meni osebno ni pomagalo, ker sem bila sposobna pod vplivom tistih bolečin, bruhanja in hude vročine tudi skočiti skozi okno, tako da je bil vedno nekdo pri meni. Marsikdo ima hudo bolečine a še vseeno ne ve kake ima drug, zato je tukaj težko biti pameten, vključno z mano. Padanje v nezavest zaradi bolečin sredi šolskega hodnika, do blodenja itd. so meni poznana stvar, je pa res da z leti človek spozna svoje telo, spozna kdaj je pravi čas da vzamemo tableto...
Najbolj, ampak res vam to iz srca svetujem, najbolj pomaga TEK, da, šport, potrebno je okrepiti te mišice ki to vse skupaj ven stiskajo :) tako po domače povedano, vsaj 4x tedensko po 20 minut teka in pa uporaba LEG MAGICA. pa bo menstruacija po dveh mesecih izredno izboljšana. Da o lepi postavi in čvrsti ritki ne govorim :)
Želim ji čim več nebolečih mesecev... in čim manj obveznosti na tisti dan :)
nitta