18. nov 2008 16:56
likalna deska z ogrevanjem je tudi ful dobra zadeva harmonika
18. nov 2008 16:56
likalna deska z ogrevanjem je tudi ful dobra zadeva harmonika
18. nov 2008 17:16
Likanje si morate uredit tako, da to predstavlja užitek. Zaradi tega poprosite nekoga, ki v likanju neizmerno uživa, naj pove kako je uredila mizo in kakšen likalnik uporablja. Takšnih žensk ( ne dvomim ) je veliko, ena od njih je Ognjič, lepo je prosite naj vam razloži..
ežoj
18. nov 2008 18:35
Ognjič
9. dec 2008 9:45
Ima kdo izkušnje s parnim likalnikom rovus? roznik
9. dec 2008 10:25
Sama imam likalno postajo Kercher,ki sem jo kupila pri Hoferju.Sem maksimalno zadovoljna. kalcicl
10. dec 2008 9:40
Jest tudi!!! Pa sem tudi zelo zadovoljna.... barbyslo
16. dec 2008 18:51
andrejka je napisal/a: |
Mene pa zanima, ali obstajajo likalne postaje, da ti ni treba držati prsta nonstop na gumbu za izpust pare in da niso pretežki. Cinci, oprosti, ker sem se vrinila s svojim vprašanjem, ampak mogoče pridejo informacije prav tudi tebi. |
16. dec 2008 18:54
ežoj je napisal/a: |
Likanje si morate uredit tako, da to predstavlja užitek. Zaradi tega poprosite nekoga, ki v likanju neizmerno uživa, naj pove kako je uredila mizo in kakšen likalnik uporablja. Takšnih žensk ( ne dvomim ) je veliko, ena od njih je Ognjič, lepo je prosite naj vam razloži.. ežoj |
17. dec 2008 15:32
Pozdravljeni ! Včeraj sem na TV zasledila reklamo za parni likalnik Rovus ( Top Shop ). Reklama me je navdušila za nakup tega likalnika. Zanima me, če ga že ima kdo od vas in vaše izkušnje z tem likalnikom. L.p. funuk11
3. feb 2009 14:10
Tudi jaz kupujem nov likalnik na paro. Kakšnega mi svetujete, ima kdo sveže informacije, kateri je v redu? Prosim za pomoč in hvala! lenyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi