Rada bi kupila fino japonsko porcelanasto skodelico za caj. V kranjski prodajalni cajev,jih nimajo (samo angleske)
Majdina
Rada bi kupila fino japonsko porcelanasto skodelico za caj. V kranjski prodajalni cajev,jih nimajo (samo angleske)
Majdina
17. nov 2008 13:46
Lady Karmina, temu se reče "ravno u sridu" in to iz MS v Lj. Bravo. Majdina, ti kar lepo do Starega trga stopi. V prodajalni ti bodo tudi kaj rezervirali/naročili, če trenutno nimajo na zalogi. Vendelina jr.
17. nov 2008 13:51
Hvala obema,bom prisla v LJ. Majdina
17. nov 2008 14:20
Lahko pa narediš izlet v MS ali MB. Tudi tukaj se najde nekaj stvari in iz njihovega prodajnega programa, predvsem čaji. Zato ti svetujem, da skodelice kar v LJ nabaviš. Imajo krasne skodelice, samo jaz sem prenerodna za njih. K
17. nov 2008 14:25
Bom pac pazila. V Jasminu imajo pestro izbiro cajev,na zalost pa nimajo teh skodelic,ki si jih zelim.Ker sem zapeckar,bom vsaj sla v nase glavno mesto. MajdinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev