Kako lepo sem pred dvema letoma shujšala!!! Vse se mi je lepo izšlo: zajtrk, kosilo, večerja. RED! Red je edini, ki mi pomaga obdržati nekaj, za kar sem se toliko trudila.
Pred pol leta sem menjala službo, prešla na evropski urnik (9 - 17) in sedaj se mi je vse podrlo. Jem, ko uspem (sicer jem kosilo vsak dan, vendar ob različnih urah, ko pač rečejo, da lahko grem na kosilo, pojem na hitro in predvsem jem to, kar pač lahko v pol ure dobim v bližini službe - načeloma jem samo kake solate ali zelenjavo, vrnem se pa v službo lačna...). Tisti obrok, ki bi moral biti večerja je pa sploh en sam kaos - včasih nič, včasih malo, včasih pa preveč. Vrtim se v krogu in nabiram kilograme a sem skozi lačna. Sladkarij ne jem, sladkanih pijač ne pijem, zjutraj sem pridna in jem sadje. Šport pa občasno - saj pridem domov, pa je že večer, se dvakrat obrnem in že je noč!
Ali pozna kdo podobno situacijo in kako jo rešuje. Postajam nesrečna in nezadovoljna s sabo, čeprav imam službo rada in mislim, da je odlična služba.
kako naj spet pridobim red pri prehranjevanju in se znebim teh (sicer 3) kilc, ki sem jih nabrala?!
TanjaG.