Pozdravljeni!
Boste prižgali svečke v spomin žrtvam prometnih nesreč?
Jaz sem jo pravkar.
Lep sobotni večer!
ursula-ce
Pozdravljeni!
Boste prižgali svečke v spomin žrtvam prometnih nesreč?
Jaz sem jo pravkar.
Lep sobotni večer!
ursula-ce
15. nov 2008 17:26
Jaz jo bom pa zdajle, saj je med žrtvami tudi moj prvi soprog. Naj gori v spomin na vse žrtve in v opomin živim. ZIMA
15. nov 2008 17:45
Jaz jo bom tudi prižgala, tako kot vsako leto. Običajno jo prižgem na balkonu in če je le možno tudi na pokopališču. špelči
15. nov 2008 18:19
Hvala, ker ste me spomnile, bi mi bilo kar hudo , če bi pozabila prižgati svečko. Se velikokrat spomnim ........
mizarka
15. nov 2008 20:53
Kdor izgubi nekoga v prometni nesreči ve kakšen občutek je to.Zjutraj gre od doma ,zvečer ga pa ni nazaj.Vsak teden ji prižgem svečo,pa tudi danes sem jo. Med vso to statistiko o žrtvah je tudi moja mami,26 let nazaj,ampak še vedno boli. Lep večer vam želim ,pa previdno Orhidejica orhidejica
15. nov 2008 21:31
Moja svečka tudi gori, ampak en pogled na ulico pove vse, nikjer nič. Ob dejstvu, da se je v prvem križišču ubilo že nevemkoliko ljudi.
Za mojo prvo ljubezen in vse ostale...
16. nov 2008 0:39
Boli...boli....nikoli ne odneha...hudo je ... Moja svečka gori, mislim nanju....mislim na vse, ki so tako na hitro odšli...... Upam, da se nekoč spet snidemo..... Počivajte v miru.... daga
16. nov 2008 1:44
Tudi pri nas gori svečka. Pa ravno danes sem naletela na tale članek. Tri žrtve prometnih nesreč v enem letu v isti družini...... Koliko svečk bo še gorelo, dokler ne pridemo k pameti na cestah? http://www.delo.si/clanek/71012 mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Rezanci Barilla s slanino in gobami