22. apr 2011 18:44
Prvič šlišim za to ime prosim te, če malo več poveš o tem in kje dobiš seme. franciska
22. apr 2011 18:44
Prvič šlišim za to ime prosim te, če malo več poveš o tem in kje dobiš seme. franciska
22. apr 2011 20:37
Evo, tlele dobiš dolgo vigno (kdo bi si mislil, a?): http://www.semenarna.si/podrobnosti-artikla-pridih-az
lp
cervus
22. apr 2011 20:52
elaphus Lepa hvala in lepe in doživete praznike. franciska
22. apr 2011 20:56
Hvala!
lp
cervus
22. apr 2011 21:23
Elaphus , tudi jaz se ti zahvaljujem. Mi je povsem neznano in , ker sem zadnje čase vegi - ne po svoji želji ampak iz zdravstvenih razlogov , me zanima , kako , oz . za kaj se jo lahko uporablja. Se motim , če mislim , da je podobna stročjemu fižolu ? Želim ti prijetne praznike . Lp manca51
22. apr 2011 21:54
Jaz dolge vigne še nikoli nisem posadila in jedla, vem pa, kje se kupi, ker me je letos mikala - še zdaj ne vem, zakaj nisem kupila semena. Je pa tlele gor kup deklet, ki jo imajo, gojijo, pripravljajo in jedo in ti bodo verjetno one odgovorile .
lp
cervus
22. apr 2011 22:18
Elapsus, še imaš čas, saj priporočajo sajenje v maju. Kuhana je zelo hitro, okus podoben stročjemu fižolu, manjka pa mu....tisto nekaj. V solati se mi zdi malo pusta, odlična pa je za zelenjavne juhce. Lahko se jo uživa tudi surovo, lepo je hrustljava, ampak skoraj brez okusa.
mejačka
22. apr 2011 22:54
Hvala , bom probala , če le še imajo seme . L p manca51
25. apr 2011 8:34
Sem mislila da bom grah posadila zraven fižola, pa piše na škatli, da ti dve rastlini ne spadata skupaj?????
Teka
26. apr 2011 16:09
Jep grah in fižol se ne prenašata dobro+zakaj bi jih sadili skupaj ko pa lahko vsak posebej pomagata porabnikom dušika....(zelje,brokoli,paradajz,blitva...) polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Poletni svaljki z dimljenim lososom