30. apr 2010 15:40
Ne, nikakor, počakaj, da pridem jaz pobrat
rrr
Ne, nikakor, počakaj, da pridem jaz pobrat
rrr
Vrtičkar, kot veš, nisem. Ampak, tele si ti po moje kupil . Razen če so tile zlobni biologi ali kdorkoli že, križali artičoke in peteršilj (ali zeleno, karkoli je že tole zelenje).
Zdaj pa najprej v lonec z njima, nato pa ju napolni s sirom in popeči.
Bi prišla naokoli s flašo vina, če bi bila bliže.
Vanja
30. apr 2010 16:11
Pobrat pa v zelodcek! vec kot zrelo! fresh
30. apr 2010 16:25
Evo, ežoj je v trendu (no, pravzaprav malček prehiteva). Regačica postaja hit, kot je bila rukola in je menda čemaž. Da pa ima tako nenavadna socvetja - no ja, v zdajšnjih časih......se jaz ne bi čudila.
Ežoj, bo tole jutri na meniju?
rimljanka
30. apr 2010 18:15
Ežoj , si te artičoke res ti pridelal ? Si doma kje ob morju ? Letos v celinskem delu niso prezimile , ker je bil prehud mraz . Četudi sem jih imela pod kopreno , so mi pomrznile , tako ,da ti ne morem pokazati kakšno zelenje ima pri nas artičoka . Tvoje zelenje okrog artičok mi nekako ne paše . Potegavščina ? , si nas želel nasmejat ? In kdaj se sploh artičoke pobirajo , mislim , da je aprila le malo prezgodaj ? L p , Orhideja manca51
30. apr 2010 20:00
Manca, Ežoj nas malo heca. sara
2. maj 2010 0:22
Ja, Sara , heca nas in se na vsa usta hihita . Hooooojjj Ežooojj , kje tičiš ? manca51
2. maj 2010 13:56
Jaz sem pa kar pobral:
2. maj 2010 14:09
Ežoj, a te artičoke s kokosom so tvoja pogruntavščina ?
MM
2. maj 2010 20:00
Hm, ežoj goji GSO... mi ni všeč, mi ni všeč....kaj, če vsi zbolimo v tej naši lepi deželici?????
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Gratinirani svaljki