8. maj 2012 18:52
malo heca mora biti
pa še 2v1
od zgoraj rožica, spodaj pa češnjevec, saj visi od zunaj, tole v stanovanju je bilo samo za sliko
http://sammyaddams.hubpages.com/hub/grow-tomatoes-upside-down
klavdija
8. maj 2012 18:52
malo heca mora biti
pa še 2v1
od zgoraj rožica, spodaj pa češnjevec, saj visi od zunaj, tole v stanovanju je bilo samo za sliko
http://sammyaddams.hubpages.com/hub/grow-tomatoes-upside-down
klavdija
10. maj 2012 15:18
Kaže, da si nihče ne upa pod ta nedrc, da mu ne bi kaj na glavo padlo
Vrt je natrpan, tako, da s solato zalagamo celo sosedsko, malo prostora je še na odprtem kompostnjaku, ki ga moramo pokriti s plastjo zemlje in posaditi gor jedilno bučo velikanko.Pa da vidimo, kakšen bo uspeh
Če ledeni možje ne bodo prehudi bomo kmalu nabirali bučke (iz kupljenih sadik) in konec meseca pogledali, kako je z krompirjem.Spet letam z zalivalkami vsak večer
jovita
11. maj 2012 15:18
Prvo leto imam zimski česen. Kdaj ga poberete? Spodaj že ima dva posušena lista.
Hvala.
gobica1402
11. maj 2012 16:28
Jaz ga poberem julija in na za njim sadim radič ali endivijo.Letos bo lep.
jovita
11. maj 2012 18:21
Jaz sem pa danes na moji njivici na krompirju opazila nekaj koloradskih hroščkov ,ali naj jih ročno poberem-kako se vi borite s to nadlogo?
lp
anibas
11. maj 2012 19:30
Čimprej jih poberi ročno, da ti ne bodo preveč ličink namnožili. Ličinke objedajo krompir.
martina
11. maj 2012 21:21
Ja,saj to bom storila-pa vendarle,ko bodo ličinke s kom škropite-če sploh?
lp
anibas
12. maj 2012 14:21
)Pozdravljeni,
kar nekaj časa vas že berem, se poslužujem vaših koristnih nasvetov. Res ste GENIALNI.
Tudi sama sem najemnica vrtička, iz te moje zemljice bi rada čim več "potegnila", da ne govorim o užitku in neizmernem veselju.
Rabim nasvet, in sicer moja rukola je vsa "prestreljena" ima polno luknjic na listkih, ravno tako rdeča redkvica. Po nasvetu vričkarskega soseda sem jo postrigla, ampak tisti črni hroščki kar nočejo stran. Poslužila sem se namočenih kopriv, gabeza, pa nič ne pomaga.
Prosim, kaj naj ukrenem, ker taka ni ravno apetitlih
Hvala!
Ob priliki pa "pripopam" sliko še moje malenkosti od vrta.
Anibas, moji vrtni sosedje in jaz jih pobiram ročno, hrošče, listke z ličinkami pa potrgam stran, če niso preveč napadeni.
Prijazen, sončen pozdrav iz Nm
Bernika
ursska
12. maj 2012 14:39
Ursska pozdravljena tudi ti. Po mojih vrtičkarskih izkušnjak je rukolo najbolje imeti ves čas pokrito s kopreno. Sicer so listki malo pretegnjeni ampak luknjic pa ni.
micogica
12. maj 2012 16:27
Ličinke od koloradskega hrošča pobiram kar ročno.
martinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Caprese solata s popečenimi svaljki