15. avg 2011 3:32
A ni potem tole na sliki Trbovski dimnik? Ali so med mojo odsotnostjo zgradili še kaj tako visokega v Zasavskem koncu?
Vanja
15. avg 2011 3:32
A ni potem tole na sliki Trbovski dimnik? Ali so med mojo odsotnostjo zgradili še kaj tako visokega v Zasavskem koncu?
Vanja
15. avg 2011 8:44
Kako misliš, kaj tako visokega? Tale ima že kar nekaj let in 360m, kolikor se spomnim. Davek potrebam po elektriki.
rimljanka
15. avg 2011 9:52
35 let.
lp
P.s. Skrbi me samo, ker je polarbear napisal "Elapsus". Hm, da nista z ognjičko v kaki zaroti....
cervus
15. avg 2011 13:54
Tole je zraslo iz sadike, ki sem jo kupila pod imenom 'bučka'. Ker je meso mehko in zeleno, sklepam, da je v žlahti s cukiniji in ne z jedilnimi bučami, huh? Upam, da je jedilna (se bom držala rimljankinega nasveta o grenkobi).
prerez:
tulka
15. avg 2011 13:54
Upam, da je užitna, pardon
tulka
15. avg 2011 20:01
Vsekakor je čudovita na pogled!
naor
15. avg 2011 21:31
Ej, pa je ja jasno, VSAKA buča, ki ni grenka, je užitna. Ker se buče tako zelo rade križajo med sabo, dobimo pač marsikaj......in v tem je čar. Pa dober tek, tulka.
rimljanka
15. avg 2011 21:46
Evo, veš da je res zelo okusna. Haha, ko bom hotela drugo leta točno tako, je ziher ne bom dobila.
tulka
16. avg 2011 14:55
@tulka: a pa raste grmasto ali se potepa po vrtu? Ker če ni grmasta, bi jaz rekla, da je to jedilna buča sorte Muškatna provansalska: lp, proxima
16. avg 2011 15:10
Po celem vrtu rase, na vse strani in vsaka veja je dolga vsaj 3-4 metre. Čisto me je zafrknila, ker sem ji namenila toliko prostora kot običajni bučki, zdaj pa vsi mislijo, da se grem mešanje kultur .
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Pohorska omleta