15. apr 2011 11:00
kuharca37 je napisal/a: |
katjushka je napisal/a: | Že lansko leto sem imela nagledane cevi za zalivanje, ki so naluknjane, katero potem razporediš po vrtu in po potrebi spustiš vodo za zalivanje/namakanje vrta. Sicer sem razmišljala, da bi kupila kar navadno cev, ki bi jo potem po svojih potrebah naluknjala, ampak ne vem kako se to kaj obnese. Ima kdo kakšne izkušnje? katjushka
| To sem videla pri eni gospe je cev kar sama naluknjala z vrtalnim strojem. Opažam pa da meni pridelki zelo lepo uspevajo čeprav redko zalivam,ker ko sonce najbolj pripeka imamo toliko dela z košnja da mi zjutraj časa zmanjka zvečer je pa prej tema preden do njive prilezem. kuharca37 |
No, nekaj takega sem tudi jaz razmišljala ....
Drugače pa nisem nek fanatik glede zalivanja, ampak če bi se ravno pojavila potreba ... pa predvsem takrat, ko smo na morju, ker lani se mi je zgodilo, da so rastlinice v tistih 14 dneh, ko nas ni bilo, skoraj preč prišle in jih potem nikakor nisem mogla več spraviti k sebi do te mere, da bi obrodile kot običajno ... Verjetno pa sosedi zvečer za nekaj minut ne bi bil problem odpreti pipe ...
katjushka