21. apr 2014 0:57
Je več ali manj vseeno, hlevski gnoj, gnojevka, NPK,... kukavičnice imajo pač rade siromašna tla.
lp
cervus
21. apr 2014 0:57
Je več ali manj vseeno, hlevski gnoj, gnojevka, NPK,... kukavičnice imajo pač rade siromašna tla.
lp
cervus
21. apr 2014 5:57
Joj, čist ste me zmedle! Elči govori o kukavičnicah, Migla o kukavicah...Mi ni bilo jasno, kako vezo imajo kukavice (ptice) z gnojem. Elči je, kot vedno, vse lepo pojasnila. :)
Vanja
21. apr 2014 11:13
moj paradižnik
ostre rumene fafarone
še enkrat ostre
babure
šorokšari
to so moje rastlinice
golubić
21. apr 2014 11:23
Zelo lepe rastlinice.
Mi pa pobiramo špinačo, solato, mladi čebuli pa še malo manjka...
testeninca
21. apr 2014 18:36
Mi pobiramo rdeco redkev, jutri prvic prvo solato in rukolo. Prav uzivam,
Migla
21. apr 2014 19:17
Ali ima katera viška semena mehiške kumarice? 3 semena bi bilo dovolj, zgolj, da pridem do ene rastlinice, za vnaprej bom že pobrala seme.
Letos bom preiskušala belo kumaro, imam malo semen, ampak lahko odšktnem. 3 za 3
http://www.tomatojunkie.info/files/1%20ZELENJAVA/PLODOVI/I" width="85" height="123" />
katti
24. apr 2014 7:12
Vem, da je pisalo na eni strani, zdaj pa ne najdem...
Ali lahko tudi sadike bučk pikiram do kličnih listov?
Na vrečki je pisalo, da kalijo 9-12 dni, jaz imam pa po 10 dneh od sejanja v lončkih skoraj 15 cm visoke sadike (pa imajo še vedno samo klične liste)...
Kaj mi priporočate?
čoko
24. apr 2014 8:15
Zasuj jih s prstjo do kličnih listov, no, malo pod njimi, bodo naredile več korenin, pa na bolj svetlo jih daj, svetloba je najbolje, da prihaja od zgoraj. Za presajanje je, po mojem mnenju, prezgodaj.
rimljanka
24. apr 2014 10:27
rimljanka je napisal/a: |
Zasuj jih s prstjo do kličnih listov, no, malo pod njimi, bodo naredile več korenin, pa na bolj svetlo jih daj, svetloba je najbolje, da prihaja od zgoraj. Za presajanje je, po mojem mnenju, prezgodaj.
|
Hvala, bom poskusila tako. svetlo je pa po mojem dovolj, so na okenski polici in še z ene strani je čisto blizu okno, tako da so osvetljene cel dan iz dveh strani... Za od zgoraj pa nimam možnosti, žal.
čoko
27. apr 2014 11:09
Očitno je letos že spet leto rdečih in črnih polžev. Medtem ko eni pobirate zelenjavo, pobiramo drugi neužitno hrano ...brez hišice, seveda
yulchi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Nacho čips gostija