20. okt 2016 19:49
Zanima me kaj bi bilo potrebno narediti, da bi se znebila vonja kapucink, ker ta mi preprečuje, da bi kapucinke uporabljala v prehrani, pa naj bo to cvet ali listi.
hvala
reza
20. okt 2016 19:49
Zanima me kaj bi bilo potrebno narediti, da bi se znebila vonja kapucink, ker ta mi preprečuje, da bi kapucinke uporabljala v prehrani, pa naj bo to cvet ali listi.
hvala
reza
20. okt 2016 19:52
Po mojem mnenju je narava "poskrbela" za to, da nam s tem, da nam kakšna stvar ni prijetnega vonja, okusa,.....sporoča, da naj se ji pač izognemo, je ne jemo, skratka. Saj, kje pa piše, da je treba pojesti vse, kar je (menda) užitno. (moje mnenje, da ne bo pomot)
rimljanka
20. okt 2016 22:34
terezija je napisal/a: |
Zanima me kaj bi bilo potrebno narediti, da bi se znebila vonja kapucink, ker ta mi preprečuje, da bi kapucinke uporabljala v prehrani, pa naj bo to cvet ali listi. hvala reza |
Če so ti všeč zgolj za rože jih imej, drugače jih ne sadi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
27. okt 2016 11:01
Dež, ti lump presneti,
kje si bil poleti,
ko sem te klicala,
vrt s kanglo zalivala?
Zdaj ob bregovih Save
imajo že poplave,
odveč je vsaka kaplja,
ko zemlja se utaplja.
Za par dni ustavi delo,
da nas bo sonce ogrelo,
a pridi spet do nas,
ko bo pravi čas.
27. okt 2016 11:07
Na gredici z blitvo sem opazila, da so jo v zadnjih dnevih polži obilno poglodali. Sem mislila, da je s polži za letos konec, a očitno jim toplo vreme dobro dene.
rdkapica
27. okt 2016 13:56
Katrca lepo si napisala
reza
27. okt 2016 14:48
Katarinči
Rdkapica tudi pri meni so polži še vedno aktivni, spravili so se na zelje.
NutellomAnka
28. okt 2016 8:05
Anka je samo preslabo prebrala ime avtorice posta, ki je napisala pesmico Ni bla to naša Katarinči, ampak Katrca in eto sm bla površna
Sam rož´co pa vseen vzameš, kaj?
NutellomAnka
28. okt 2016 8:06
Aha, mam še par cvetkov kapucinke, bojo najprej za dekoracijo in potem za popapat
NutellomAnka
28. okt 2016 9:30
A men pa zej nč rožce?
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Indijska vegetarijanska skleda