7. mar 2018 13:56
Hvala Trixi. V Tušu pa res nisem bila. Bila pa sem v KZ, Kalii, Sparu...večinoma povsod.
Iščem eno posebno seme za paradižnik, pa ga drugje nisem zasledila.
Lep dan!
7. mar 2018 13:56
Hvala Trixi. V Tušu pa res nisem bila. Bila pa sem v KZ, Kalii, Sparu...večinoma povsod.
Iščem eno posebno seme za paradižnik, pa ga drugje nisem zasledila.
Lep dan!
7. mar 2018 14:18
V Merkurju sem jih videla danes, precejšnja izbira.
9. mar 2018 20:22
Dobila semena, hvala obema. Paradižnik posejan, v prihodnjih dneh še nekaj ostalega, potem pa počakam na ta glavno, seveda predpogoj dvig temperature. je pa že sedaj fajn občutek.
22. mar 2018 16:32
Sicer skoraj celi mesec prepozno. Drugače pa imajo semena tega proizvajalca tudi v Bauhausu.
22. mar 2018 18:06
Le zakaj prepozno? Do sajenja na vrt je še 7 do 10 tednov. Bodo sadike vsaj mlade in vitalne.
28. mar 2018 20:46
Danes sem posadila grah in bob. Pod kopreno z loki pa sem nasadila sadike solat gentile, dveh različnih ledenk in posejala berivko / mešanico.
Za kaj več pa mi je zmanjkalo časa. Je pa na vrtu podobno kot lani v začetku marca...
28. mar 2018 21:12
Trixi, a ni za bob že malo pozno? Ušiv bo ;-)
Lp
30. mar 2018 17:35
Elaphus, lani sem ga prej sadila in je bil tudi ušiv.
30. mar 2018 19:49
Se mi zdi, da je bob v vsakem primeru ušiv. Priporočajo ga sadit v vrt, privabi uši, da ne gredo na druge rastline.
5. apr 2018 19:41
Lani spomladi sem zaradi vročine hitela...Pa nam je vreme precej nagajalo. Letos ni nobene gužve v prodajalnah za krompir.... Tudi vročine še nobene...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Najboljši limonini razpokančki