Drugo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o leto'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o bom imela svoj vrt, mogoče bo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o že manjša njivica. Zasejala in posadila bom čemveč zelenjave, take za sproti in take za v shrambo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o.
Mi lahko'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o svetujete kaj vse posejati in zasaditi, da bi imela čimveč zelenjave in mi ne bo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o treba kupovati.
Imela bom solato'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, radič, paradižnik, papriko'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, malancane, čebulo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, por, peteršilj, fižol, kakšno'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o zeljnato'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o glavo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, krompir, buče ...
Kakšne sorte solat sejete, da so'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o okusne? Katero'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o zelenjavo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, da jo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o potem vložite, daste v skrinjo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o? Karere vrste solat, da pod toplo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o gredo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o čimbolje prezimijo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o, da imaš solato'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o tudi preko'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o zime? Zelenjava ki jo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o spravite v shrambo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o?
Vem da je z vrtom precej dela, če hočeš da je na njem tudi pridelek.
Se pa vseeno'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o zelo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o veselim, da bom imela svoj vrt in mi ne bo'>o'>o'>o'>o'>o'>o'>o treba skoraj vsega kupit.
Hvala
Teka