29. maj 2014 3:12
kvačkarica je napisal/a: |
Veš Katrca11, presneto se strijam s tabo! Moje mnenje je, če majhnemu, ne boš dal majhne motike v roke, tudi večji ne bo uporabljal velike, vse je v vzgoji. Se pa pridružujem mnenju, da za delo na vrtu in na njivi še nisem videla nobenega oglaševanja. Vsi rečejo, da se ne splača in da nimajo časa, če pa komu kaj daš, tega ne znajo ceniti, saj ti je itak doma zraslo! Ampak ta debata, bi lahko trajala v nedogled, bom raje končala in potarnala, da moram danes spet fižol sadit, ker so mi prvega, ne vem kdo, v zemlji pojedli...............
kvačkarica
|
Na temle forumu "Moj vrt" se oglašamo tisti, ki imamo vrt in zemljo radi. Mogoče ga prebere še kdo, ki o tem še ni razmišljal, pa bo pomislil še v tej smeri.
Prijateljica je pred novo hišo posadila češnjo, pa jo je soseda pokarala: "Pred novo hišo bi morala posaditi okrasno češnjo!" Prijateljica pa v zrak: "Kaj pa moji češnji fali? Spomladi lepo cveti, poleti je polna lepih rdečih češenj, ne menjam za okrasno!"
Kvačkarica, tudi moj fižol je izginil neznano kam. Samo eden je prišel ven pogledat, če je na pravi gredici. Na vrečki je pisalo rok kaljivosti do 2015, pa je mož bistro ugotovil, da bo prišel ven leta 2015. Za drugo sajenje sem fižol najprej namočila, kar potonil je v vodi, ko sem ga vsula vanjo. Od prejšnjega mi je ostalo še nekaj zrn v vrečki in ko sem jih vsula zraven, so ta zrna plavala na vodi. Nekaj je bilo očitno narobe z njim.
Katrca11