2. jun 2014 13:45
Takole po enem mesecu izgleda na mojem vrtu- počasi počasi napreduje
Na mojem vrtu je posajeno:
- brstični ohrovt, glavnati ohrovt, rdeče zelje (zgodnje in pozno), koničasto zelje, varadžinsko zelje (zgodnje in pozno)
- krompir ( bo pozen, posajen sredi maja)
- nizki stročji fižol za zrnje, nizki fižol stročji rumen, grah, rdeča, rumena in bela čebula in prekmurski luk
- korenje rumeno, oranžno, kolerabice nadzemne, podzemne, brokoli, cvetača,blitva, špinača, česen, rdeča pesa, melancani, paprika babura, paradajz paprika,zelena paprika, rdeča koničasta paprika, različne vrste paradižnikov, kumare za vlaganje, solatne kumare, bučke, jagode, lubenice, melone, por poletni, posejan že zimski za sadike, črna redkev, komarček
- berivka, posejala sem še par različnih solat, solata gentile, ledenka, ena zelena, ena bolj skodrana krhka za liste trgat, radič glavnati, radič za rezanje, rukola, redkvice
- mete več vrst, melisa, rožmarin, pelin, žajbelj,origano, timijan, majaron, šetraj, koriander, stebelna zelena, gomoljna zelena, luštrek, zeleni peteršilj, peteršilj s korenino,kodrasti peteršilj, kamilica, kreša, drobnjak
- pa nekaj rož- kapucinke, tagetas, ene dve, ki cvetita modro - sem jih dobila, šrniclji,lilije, ....
Torej dela je bilo veliko, le sedaj naj pridno raste....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 02. 2014 15:34