1. apr 2014 15:43
elaphus je napisal/a: |
Ampak, saj krompir ni plod, je steblo?! lp
|
V bistvu bi morali krompir saditi, ko ja dan za podzemni del. Saj zato pa
JJ
1. apr 2014 15:43
elaphus je napisal/a: |
Ampak, saj krompir ni plod, je steblo?! lp
|
JJ
1. apr 2014 15:50
Pri nas smo krompir posadili, ko je bil dan za korenino.
Saj v bistvu vrtnarjenje po teh luninih menah ni nič novega, to so že zdavnaj delali. Je pa res, da je bilo meni v malo mlajših letih, ko sem šla na vrt le po pridelke, vse okrog takšnih opravil smešno, še posebno, če so mi dopovedovali, da je treba pa ravno zdaj solato presadit, ker je ta prava luna . Pa ravno na tisti dan okopat fižol...ko bi jaz spalaaaa cel dan , saj tist fižol itak ne bo nikamor ušel do naslednjega dne.
Ognjič
1. apr 2014 19:54
Nena me veseli, da si jo še dobila. Je pa velka. Ali so v odzadju hrti?
katti
1. apr 2014 21:28
JanisJoplin je napisal/a: | ||
|
2. apr 2014 10:33
V okviru Tedna Zdravega mesta in Lokalne akcijske skupine za preprečevanje zasvojenosti z drogami v Občini Šentjur vas vljudno vabimo na DAN ZA SPREMEMBE – SEMENJAVA - izmenjava semen in sadik
v soboto, 5. aprila 2014, od 9. do 12. ure
na Tržnici Šentjur.
Organizator: Zavod Etno-Eko Šentjur (inf.: 031 880 493) in Slovenska filantropija
Blanchy
2. apr 2014 12:00
oprostite če je neumesna informacija, nisem šla brat vseh 291 strani ampak na spletni strani
naredivrt.si si lahko narediš plan vrtička. notri vstaviš vse od števila družinskih članov, do sadik, do m2...
frača
2. apr 2014 12:50
frača je napisal/a: |
oprostite če je neumesna informacija, nisem šla brat vseh 291 strani ampak na spletni strani naredivrt.si si lahko narediš plan vrtička. notri vstaviš vse od števila družinskih članov, do sadik, do m2...
|
Najbrž priemrno za začetnike, za izkušene pa po moje ni potrebe po tem, da bi nam drugi odrejali, koliko potrebujemo česa in kdaj. Vsekakor pa ne rečem, da je stvar neuporabna nasploh.
rimljanka
3. apr 2014 7:43
A je katera poskusila tak način vrtnarjenja:
https://www.youtube.com/watch?v=MOnM-8ICiKk
Meni se zdi zanimivo.
ežoj
3. apr 2014 7:56
Vsak dan....ežoj, ga pa pihneš
eta
3. apr 2014 8:10
, tole bi pa še Človek zapopadel , hvala za idejo, čepav morda malo prepozno, no, bo pa za odganjanje škodljivcev
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Karamelna omaka